Zsenialitás: Merkúr-Uránusz együttállás – 2019.05.08.

Május 8-án válik egzakttá a Merkúr és az Uránusz együttállása a Bika jel 3. fokán, az égbolton a Kos lábánál látható a két planéta.

A Merkúr magasabb oktávja az Uránusz. A Merkúr az információgyűjtés, a közlés, az Uránusz pedig a magasabb szintű szellemiség, a jövőbe tekintés.

 

 

A két égitest összeolvadása hihetetlenül kiélesíti az intuíciót, a megérzéseket. Gondolatainkat könnyebben öntjük szavakba, a Bika jelben pedig felhívja a figyelmet saját értékességünkre, rejtett tehetségeinkre is. Jobban megérthetjük életünk történéseit, a körülöttünk zajló eseményeket, saját erőből kelhetünk fel a padlóról.

A Kos csillagkép érintettsége különleges dolgot mutat. Ugorj! Lépd meg azt, amit már régóta tervezel, határozd el Magad véglegesen, és bármilyen megérzésed tör fel, engedj neki. A bátor ugrások visznek előre, nem a tétovázás. Amit most elhatározol, meglépsz, hosszú távra biztosítja a sikereket, köszönhetően a Bika fix jellegének.

Az indiai rendszerben az Ashwini, Leszálló Holdcsomópont-típusú holdházban látható ez az egyesülés. Az Ashwini lófejet jelent, a ló pedig a szabadság szimbóluma. Bármilyen korlátozó minőség van jelen életedben, most elengedheted, leteheted a feleslegesen cipelt terhet. És ugorj!

Áldás!

Kép: Uplift Connect.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.