Vénusz-Szaturnusz-Neptunusz együttműködés: égi szerelem – 2019.02.17.

A Bakban haladó Vénusz hamarosan eléri a Szaturnuszt, amelynek egyébként egy szextil fényszöge is aktív a Halak-Neptunusszal. Ebbe kapcsolódik be a Vénusz is. A Halak-Neptunusz az álmok, a vágyak, a magasabb szintű szeretet. A Bak-Szaturnusz az idő, a realizálás, a kitartás és az akadályok türelemmel, következetességgel történő áthidalása. A két planéta szextillel való kapcsolódása mutatja, hogy az álmokat a Bak-Szaturnusz által képviselt minőségekkel tudjuk valóra váltani.

 

A Vénusz, amely a szerelem égiteste, új témát hoz a fentiekhez: a szerelmet, a párkapcsolatot. Mire vágysz szerelmi téren? Most teljesülhet. A már meglévő kapcsolatokban, házasságokban stabilizálódnak az érzések, a viták megoldhatóvá válnak és az eddigieknél szorosabb kapcsolat alakul ki – persze csak akkor, ha bármilyen nehéz, türelmet és megértést mutatunk a másik felé. Egyedülállók írják össze egy papírra, milyen párra is vágynak. Vizualizálják a vágyott társat és a harmonikus kapcsolatot 21 napon keresztül, amikor a Nap még/már nincs az égbolton, vagyis hajnalban vagy este. Ha úgy könnyebb, piros gyertyát is lehet gyújtani, de a fehér is jó, minden színt helyettesít. Mindehhez hatalmas erőt ad a Plútó, amely a két égitest mellett szorosan halad.

via GIPHY

 

 

A kisebb, szerencsés fordulatoknak is kedvez ez az aspektus. Bármilyen távlati terved legyen, támogatottságot élvezel, ugyanis a Vénusz és a Szaturnusz egyesülése a Nyilas csillagképben jön létre. Hatással lehet ez a jogi ügyekre, tervezett utazásokra is. Felettük a Pajzs, az Isteni Védelem szimbóluma ragyog, alattuk a Déli Korona csillagzata ragyog, amely a belső uralmat hivatott szimbolizálni.​

 

Tervezzünk, vizualizáljuk a sikert a vágyott területeken, de az aktív részvétel természetesen ne maradjon el.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest (1), Giphy (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük