Végleges megoldások: Merkúr a Nyilasban – 2019.12.09.

December 9-én, 10:42-kor lépett a Merkúr a tüzes Nyilasba, az égbolton pedig a Skorpió ollójánál látható a planéta. A régóta húzódó ügyeink kerülnek előtérbe; itt az ideje, hogy pontot tegyünk ezek végére, a Skorpió ollója pedig ezek levágását és a problémák végleges megoldását jelképezi.

 

A Nyilas-Merkúr segíti a helyzetfelismerést, az ötleteket, ám fontos, hogy ne kapkodjunk el semmit, ha új dolgon törjük a fejünket. Ne ugorjunk fejest azonnal az első lehetőségbe, vizsgáljunk meg több alternatívát is!

A Nyilas az utolsó tűz-jegyként összegyűjti ezen elem összes erejét, amely nem más, mint a teremtés, a létrehozás, a kreatív erő. A Tűz (tisztítótűz!) elégeti a terméketlen, fénytelen, rugalmatlan dolgokat, ideákat, magasba emelve ezzel a Lelket! A Skorpió jelképezte Halál után megnyílnak az Égi Csatornák, a fizikai világ pedig a magasabb szférákhoz lesz mérve. Mivel a Nyilas az utolsó Tűz elemű jegy az évkörön, itt visszavonhatatlanul el kell égnie mindennek, ami nem Szeretet.

fire hellfire GIF by Topshelf Records

 

Az indiai rendszerben az Anurádha, szaturnuszi típusú holdházat érinti a Merkúr jegyváltása, amely szó jelentése: siker. Ha képesek vagyunk felülírni eddigi, lehúzó gondolatainkat és hitrendszerünket, a siker is közelebb kerül hozzánk – ebben segít a Jupiter-uralta Nyilas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük