Válassz egy sárkányt – felfedi, mi lakozik a tudatalattidban!

A sárkány angolul dragon, amely a görög “draconta” szóból származik – a szó pedig azt jelenti: figyelni. A Sárkány csillagkép az asztrozófiában a titkok őrzője. Cikkünkben egy általad választott sárkányábrázolással tudhatod meg, mi rejlik tudatalattidban. 
Válassz egy sárkányt, azt, amelyik legjobban vonzza a tekinteted, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást!
1
Korlátozva érzed Magad önkifejezésedben, gondolataid kimondásában. Talán nem mered felvállalni valódi gondolataidat, érzéseidet. Esetleg attól tartasz, hogy egy-egy ötletedet mások őrültségnek tartják. Frusztrált vagy és úgy érzed, mindenütt falakba ütközöl. Ám mindez csak illúzió! Feloldás: “Lerombolom a saját magam által épített korlátokat!”
2
Nem tudsz dönteni bizonyos szituációkat illetően, össze vagy zavarodva. Esetleg többféle elméletet, véleményt hallottál, és nem tudod, melyik mellett tedd le a voksod. Azonban eljött az ideje, hogy véglegesen elhatározd Magad valami, valaki mellett. Lépd meg, ne gondolkodj! Később hálás leszel Magadnak.
3
Rutinszerűen éled az életed, és bár legbelül vágysz a változásra, nem mered meglépni. Úgy érzed, Neked ez nem jár. Pedig igenis, jár! Szakadj ki egy kicsit a hétköznapokból, lepd meg Magad valamivel, akár pár szabadnappal vagy egy kirándulással. Feltöltődve térsz vissza majd.
4
Valami nyomaszt a múltadból. Szégyellnivaló titokként őrzöd egy ballépésedet, és sokszor pörögsz rajta, de persze erről senkinek nem beszélsz. Ez hosszabb távon egyenes út a depresszióhoz és lelki bajokhoz. Engedd el! Mindenki követ el hibákat, senki sem tökéletes! Ha kell, kérd szakember -kineziológus, lélekgyógyász- segítségét, a lényeg, hogy tedd le a terhet. Minek cipeled, ha nem muszáj?
5
Nem mered kimutatni a valós érzéseidet. Úgy gondolhatod, gyengének látnak a többiek, csak mert felvállalod, hogy vannak érzelmeid. Ezért egy kemény álarc mögé rejted őket, pedig valójában ez nem Te vagy. Engedd szabadjára az érzéseidet, hadd lássa a világ a ragyogó lelkedet!
6
Túlgondolsz bizonyos dolgokat. Egyszerre vagy intellektuális és művészi, mindent meg akarsz magyarázni magadnak, ám a végső válasz a megérzéseidben lakozik. Hallgass rájuk! Érdemes jógáznod és légzéstechnikákat gyakorolnod.
7
Megkeményedtél a Téged múltban ért csalódásoktól, gyanakvóan tekintesz másokra. Legyen az privát vagy munkahelyi kapcsolat, nem mersz nyitott maradni, bezárkózol. Látják Rajtad az őszinteséget, ám (látszólagos) keménységed miatt nem mernek lépni feléd. Szavazz meg egy kis bizalmat másoknak. Ha csak a rosszat látod az emberekben, magányosság érzése lehet rajtad úrrá, hiszen nem mernek közeledni hozzád az emberek.
8
Teljesítményorientált vagy, gyors és végleges megoldást akarsz mindenre. Ez nem is baj, de olykor túlzásba viszed ezt, amely előbb-utóbb kimerültséghez vezethet. Vedd lazábban a dolgokat, aminek meg kell történnie, az úgyis megtörténik.
Képek: Google (1), Mystical Raven (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük