Válassz egy kulcsot – mit üzen Neked?

Öt kulcs, öt üzenet. Válassz egyet és olvasd el a hozzá tartozó leírást! 🙂 Vajon milyen ajtót tudsz kinyitni vele?

 

1. A ​Hármas Istennő kulcsa

 

A Hármas Istennő szimbólum segít harmóniát teremteni a természettel. Ha ezt választottad, most a feladatod, hogy használd mágikus erődet. A szerencse melléd szegődik, bármibe is vágj, siker koronázza. Mindemellett segít megtalálni az egyensúlyt életedben, minden terület között.

 

2. Erósz kulcsa

 

Szerelemre/szeretetre van szükséged. Ez a kulcs Erósz kulcsa, a szerelem egyik istenéé. A szerelem mindent gyógyít és pótol, az egyik legerősebb gyógyító erő a Földön. Értelmezhető a szeretet kulcsként is, akár párkapcsolatodat, akár más kapcsolatodat szeretnéd gyógyítani, az energiák rendelkezésedre állnak. Élj szíved vágyai szerint, felejtsd el mások véleményét és mindent, ami visszahúz Téged. Tisztísd a szívcsakrádat, viselj gyakran zöld színű ruhákat.

 

3. Afrodité kulcsa

 

Nemcsak a szerelem, de a béke szimbóluma is ez a kulcs, amit kiválasztottál. Vágysz a nyugalomra, a harmóniára. A múlt lezárása és elengedése a legfőbb feladat, amivel szembe kell nézned. Egyszerűen hagyd a dolgokat megtörténni, engedd el a félelmeidet és szorongásodat. A múlt már nem változtatható meg, ezért nem érdemes rágódnod rajta. Meditálj minél többet, hogy elérd lelki békédet.

 

4. A druida kulcs

 

Kelta szimbólum, amely segít kapcsolatban maradnod az Univerzum energiáival. Elakadtál egy életterületen? Nem leled a választ kérdéseidre? Ne is keresd őket. Hamarosan megérkeznek a válaszok, mégpedig erőlködés nélkül. E szimbólum védelmet nyújt az energiavámpírok és a rosszindulat ellen. Rajzold le ezt az ábrát és akaszd az ágyad fölé vagy a táskádban hordd Magadnál.

 

5. A királyi kulcs

 

Ha ezt a kulcsot választottad, valószínűleg úgy érzed, ki sem látsz a feladatokból, gondokból. Túlterhelt vagy és eleged van mindenből. Rendszerezd gondolataidat, céljaidat írd fel egy papírra és állíts fel prioritási sorrendet. A feladatok megoldását mindig a legegyszerűbbel kezdd! Ha ezek megvannak, haladhatsz a többi felé, így nem zavarodsz bele a dolgokba. Sokszor a legegyszerűbb megoldásokban rejlik a nagy siker kulcsa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.