Válassz egy alkímiai szimbólumot – tudd meg, mit üzen Neked!

Az alkímia a bölcsesség művészete. Olyan emberek is művelték, mint Kopernikusz vagy Sir Isaac Newton. Szimbólumai segítséget adhatnak döntéshelyzetekben, kétségek között, útmutatásként. Itt van öt szimbólum. Válassz egyet és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

1. OROSZLÁN

A Napot és sorsunk irányítását szimbolizája.

Probléma: menekülni próbálsz a felelősség elől.

Út: vizsgáld meg, miért félsz ettől! Rá fogsz jönni, hogy rettegésed alaptalan, képessé válsz az erőre és kezedbe venni sorsodat. Bölcs vagy, fejlődsz, a felelősségvállalással szabaddá teszed Magad.

2. HOMOKÓRA

Az elkerülhetetlent, az időt testesíti meg a szimbólum.

Probléma: úgy érzed, csapdába vagy időzavarba kerültél. Kicsúszott a kezedből az irányítás, kapkodsz.

Út: valamit el kell engedned. Elkerülhetetlen része ez az útnak. Békét kell teremteni a múlttal, különben lelked megbetegszik. Hozz határozott döntéseket és erősebb leszel, mint valaha! A múlt visszahúz, a jövő a reményt adja!

3. HOLD

Az érzelmek és a rejtett igazságok jele.

Probléma: ha a Holdat választottad, a szíved most egy csatatér. Nemcsak szerelmi tekintetben! Főképp az önmagaddal való csatározásokat jelzi. Ellenállás, gyűlölet, harag vagy szenvedés? Neked kell megtalálnod ezt Magadban.

Út: lelked gyógyulni akar, és a legjobb módszer ennek elérésére, ha a felgyülemlett negatív érzéseidet átadod a Fentieknek. Ők segíteni fognak, utat mutatnak és segítenek lezárni egy érzelmi csatát. Ismerd meg jobban a bensődet.

4. KULCS

Az élet útjának szimbóluma.

Probléma: kétségbeesetten keresed a válaszokat a Téged foglalkoztató kérdésekre. Vagy éppen belefáradtál a keresésbe és lelkileg-szellemileg kimerült vagy.

Út: nyisd meg a másik birodalom kapuját! Találkozz, kommunikálj másokkal, keress egy segítőt vagy terapeutát, ha úgy érzed, egyedül nem megy. Nem szégyen ez! Vesd bátran Magad a kalandokba. Ne félj.

5. HAMSA KÉZ

Gonosz erők elleni védelem.

Probléma: félelem van Benned az esetleges asztrális támadásoktól, betegségektől, csődtől – mindentől.

Út: Meg kell bocsátanod. Nem élhetsz haraggal a szívedben, mert ennek következtében nemcsak pszichoszomatikus betegségek, de negatív energiák is felbukkanhatnak körülötted, amitől minden lesz, csak nem jobb. Pihenj. Vezess naplót. Engedd el a fájdalmakat. Az már a múlt.

 

 

Forrás és kép: Magical Recipes Online.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.