Úton a célok felé: Újhold a Bikában – 2019.05.05.

Május 5-én, 0:44-kor születik meg az Újhold a Bika jel 14. fokán. Pontosan az égbolt alja, a IV-es házcsúcs, azaz az Immum Coeli (IC) lesz érintett, vagyis az Újhold által szimbolizált újrakezdés, újjászületés igencsak megbirizgálja a tudatalattit. Az IC a kezdet, az indulás, így a Medium Coeli, azaz az égbolt teteje pedig a célok. A Bika kitartást biztosít, és ha kitartasz, lehet némileg új köntösben, de az első eredmények már két héten belül láthatók lesznek, amikor is a Skorpió-Telihold ideje érkezik el.

 

 

 

Egy újabb Hold-ciklus kezdődik tehát, amelynek fő témája a megvalósítás – minden tekintetben. Minden, amire vágytál, amit szeretnél, ott terem a kezedben, ha most kitartó maradsz és nem adod fel a célszalag előtt. Talán úgy érzed, eleget küzdöttél, ráuntál a várakozásra és arra, hogy semmi nem mozdul. A Hold, amely a belső, megtisztító jellegű Cetben látható, döntéseink újragondolására késztet minket. Ha eddig kitartottunk, miért is pont most adnánk fel…? Mostani helyzetünk, körülményeink a múltbéli döntéseink eredménye – mindez azonban megváltoztatható, ha elégedetlenek vagyunk vele! Csak ideje felébredni a Csipkerózsika-álomból, elkezdeni még ma a változásokat. Nem majd, nem holnap, nem máskor, MOST. Ezt mutatja az is, hogy az Újhold az égbolti helyzete szerin a Cet fejénél ragyog, felette pedig a Kos csillagkép látható. Minden a fejben dől el, és ha valóban elhatároztad Magad, minek hezitálni? Ugorj!

 

Az indiai rendszerben az Újhold a Bharani, Vénusz-típusú holdházban születik meg. E terület azon ügyek, dolgok elengedésére szólít fel, amelyek már fénytelenek, megkopottak. Te pontosan tudod, melyek ezek.

 

 

Az Újhold energiái amúgy is az újrakezdést, a születést szimbolizálják. Használjuk tudatosan jövőnk építésére ezeket az energiákat, most felébredhetünk egy beteg, izzadt, lázas álomból.

Áldás!

Kép: Conscious Reminder (1) és Pinterest (2).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.