Uránusz: ismét a Kosban – 2018.11.06.

November 6-án az Uránusz retrográd mozgásának köszönhetően visszalép a Kos jegyébe, és egészen 2019 márciusáig ott is marad. 

Előtérbe kerülnek a befejezetlen dolgok, amelyeket elkezdtél, de nem fejeztél be. Mivel a Jupiter 8-án jegyet vált és a Nyilasba lép, a személyes szinten végzendő munkákkal együtt járó fájdalmakat, kellemetlenségeket enyhíteni fogja. Persze ez nem azt jelenti, hogy elmismásolhatjuk a dolgot…

 

Milyen életterületeden kezdeményeztél változásokat az elmúlt hónapokban? Talán valamiért visszaléptél, mert elbizonytalanodtál, holott tudtad, tudod, hogy az az igazi utad. A Bikába lépett Uránusz kicsit átgondolásra késztetett, vagy talán kételkedni is kezdtél választott utadban. Most lehetőséget kapsz arra, hogy átvizsgáld a helyzetet és végső döntést hozz. És minél hamarabb léped ezt meg, annál jobb! Ugyanis jövődet az adott életterületeden – amelyik horoszkópázad felett az Uránusz éppen jár, a Kos-házad- ez a lépés készíti elő!

 

Irányváltásának pillanatában az Uránusz a Felfelé Úszó Hal csillagképben tartózkodik, de érintett a Cet erőtere, a csillagképen belül is a fej része. Felette pedig a Kos és a Háromszög ragyognak. Jövődre vonatkozó lépéseiden – amennyiben átgondoltad őket (Cet!!!) és meghoztad döntésedet (Kos!!!) – Isteni áldás van, biztos lehetsz abban, hogy a mostani önvizsgálatba fektetett energia megtérül.

via GIPHY

 

Az indiai rendszerben az irányváltás a Krittika, Nap-jellegű holdházat érinti. A kifejezés pengét, vágást jelent, vagyis amiben nem vagy biztos, le kell vágnod Magadról. Aztán egy hatalmas ugrás előre, Kos módjára. Tedd félre az aggályaidat, szabadulj meg a félelemtől, amely elhiteti Veled, hogy nem az utadon haladsz. Ha így cselekszel, a boldog jövő a Tiéd! 

 

Áldás!

 

Képek: Patrick Watson (1), Giphy (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük