Tüzes érzelmek: Vénusz az Oroszlánban – 2019.07.28.

Július 28-án, 03:54-kor lép az Oroszlán jelbe a Vénusz, a csillagos égbolton pedig ekkor érkezik meg a Rák csillagkép befogadó ágához. Végighalad majd a tápláló és elengedő szeretetet szimbolizáló ágainál is, tehát az Oroszlán-Vénusz a szeretet erejéről fog szólni.

 

 

Az Oroszlán jel az 5. házzal analóg, amely ház a Vénusz “örömháza”, s mivel e bolygó nemcsak a szerelmet és az érzékiséget, hanem a művészeteket, kreativitás is magában foglalja, igencsak tüzes energiákat kapunk, amelyeket ezen területeken (is) felhasználhatunk a teremtésre. Gyermek foganására is kiválóan alkalmas időszak következik, de nemcsak gyermeket, hanem saját alkotást is tudunk nemzeni, létrehozni, legyen az egy hobbi kapcsán készült alkotás, vagy bármi, amit saját gyermekünknek tekintünk.

 

z Oroszlánba lépett Vénusz nem a partnerén, kívül uralkodik, hanem Ön-magán! Nem akar irányítani, csak sugároztni a Szer-etetet. Amennyiben szívpanaszokkal és gerincfájdalmakkal találkoztál az elmúlt időszakban, érdemes ezen mélyebben elgondolkodnod – az Oroszlán jegye ugyanis ezen szervekkel áll kapcsolatban.

 

 

Az indiai rendszerben a jegyváltás a Pushya, szaturnikus jellegű holdházat érinti. Maga a kifejezés növekedést, virágzást jelent. Most kell felvállalnod valódi vágyaidat, hogy minél kevesebb akadállyal közelíthesd meg őket. Ez a “szaturnikus Vénusz” sokat képes dolgozni érzelmi területen kitűzött céljaiért is, tessék hát nekivágni az útnak! Ellenkező esetben vese-és a nemi szervek problémái üthetik fel fejüket, különös tekintettel a kőképződésre, vérzési rendellenességekre, a lenti részek gyulladásaira.

Áldás!

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.