Tisztító egyesülés: Vénusz-Mars együttállás a Szűzben – 2017.10.05.

Október 5-én a Vénusz és a Mars a Szűzben egyesül , a jel 18. fokán. Egy kiárasztó és egy befogadó princípium találkozása látható az égbolton, méltóságteljes összeolvadásban, a Kozmikus Szeretetben, csillagképi értelemben az Oroszlán nemzőszerveinél, a Zosma csillag (delta Leonis) alatt. A Vénusz a szeretet által megszülető biztonság és kiegyensúlyozás, amely feltöltődik az ön-legyőzést szimbolizáló Mars energiáival. Most minden olyan dolog megtisztítható, amely a szerelemben, kapcsolatokban a szőnyeg alatt hevert, látszat-megoldásokkal bevont fél-igazság, személyes szinten pedig akaratunk úgy kap új erőre, hogy nem sérti mások érdekeit.
A másik általi kiteljesedés igényét hozza magával a Vénusz, a Mars tüzes jellegének köszönhetően pedig az ösztönök a szellem szintjére emelkednek – tehát a teremtő erők alkalmazása a tisztítást követő fázisban tartós és elégedettségre okot adó eredményeket hoznak. A Mars nem “rossz” bolygó, nem “kártékony”, hiszen ő is, mint az összes többi égitest, a Teremtő tökéletes kreációja – tehát az Ő üzenetei olvashatók ki belőle… a Mars a szeretet ereje, tüze, vére! A bolygók együttállása már érinti a Szűz csillagkép erőterét is, vagyis szívünk-lelkünk készen áll arra, hogy megtisztuljon a múltból hozott kapcsolati beidegződésektől.
 
Földünk egyik bolygószomszédja a Vénusz, a másik a Mars. Csoda hát, hogy életünkben szinte minden a szerelem körül forog? Ha képesek vagyunk Szívből, őszintén, mélyen szeretni, kapcsolatunkban minőségi változások következnek be. A szerelem, a szexuális vágy is felerősödik, minden eddiginél jobban kívánunk kötődni a másikhoz, ám vigyázat: ennek nem szabad kisajátításba, botor féltékenységbe átcsapnia. A Vénusz az egyensúlykereső, a Mars pedig erőt biztosít ehhez. Éljünk, de ne visszaéljünk ezzel!
 
E napon a Hold a Kosban halad, amely az erőt biztosítja, a kezdő lépéseket segít megtennünk; az égbolton pedig végigvonul a Cet farok-részén és a Visszaúszó Halacskán. Tegyünk rendet bensőnkben, a múltat zárjuk le és bízzunk saját teremtő erőnkben.
 
Áldás!
 
Kép: Pinterest

2 thoughts on “Tisztító egyesülés: Vénusz-Mars együttállás a Szűzben – 2017.10.05.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.