Tisztázható kapcsolatok: Újhold a Mérlegben – 2018.10.09.

2018. október 9-én, 05:47-kor a Mérleg jel 15. fokán születik meg az Újhold. A tudat és a tudattalan összefonódása által lehetővé válik a kapcsolatokon belül önmagunk és a másik megértése is, a viták rendezése, az egyensúly megteremtése és fenntartása. Görcsölés nélkül megérthetjük a kapcsolatunkban zajló folyamatokat és nagyobb tudatossággal kezelhetjük a nézetkülönbségeket – amelyek most egy szintre hozhatók. 
 
A Társ egy TÜKÖR. Erről többször is írtam, ám a mostani Újhold kapcsán ez a tény még inkább érvényre jut. Ha kapcsolatod minőségén javítani szeretnél, ne a másiktól várd, hogy hipp-hopp megváltozzon, a kezdő lépést tedd meg Te! Ha egy már nem működő kapcsolatot szeretnél felszámolni, úgy erre is remek alkalom az Újhold és az azt követő napok, amikor már a Hold a Skorpió jelben, a Mérleg csillagkép két serpenyőjét tartó rúdjánál tartózkodik majd. 
 
Csillagképi értelemben az Újholdat a Szűz kalászt tartó kezénél láthatjuk – eddigi munkánk gyümölcsei is learathatóvá válnak, de fontos, hogy ne üljünk továbbra sem a babérjainkon, hanem tanuljunk, fejlődjünk.
 
Áldás!
Kép: Pinterest. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük