Tervezés hosszabb távra: Telihold a Nyilasban – 2019.06.17.

Június 17-én, délelőtt 10 óra 30 perckor a Nyilas 25. fokán Telihold születik. Csillagképi értelemben a Skorpió levágást szimbolizáló ollójánál, a Kígyótartóban, a Tejút peremén látható ekkor égi szomszédunk.  A Kígyótartó a Beavatás második fokozata, a varázserő, a gyógyítás, a titkos tudás megszerzése, a Nyilas pedig a magasabb szférák lényeivel való kapcsolatfelvétel csillagképe. A Nyilas erősen kötődik a hit fogalmához is. Képletedben melyik házadba esik a Nyilas 25. foka? Itt ráláthatsz lelked legmélyebb érzéseire, az adott területtel kapcsolatban intuíciód rendkívül felerősödik, ugyanakkor vigyázz, hogy a területhez kapcsolható emberekkel ne légy követelőző és tudálékoskodó.

 

 

Egyúttal valaminek le kell zárulnia az adott házban, melynek végrehajtásához a kellő erő és bölcsesség is adott lesz számodra. A levágott és elengedett dolgok felszámolását követően a Beavatás a következő lépés. Komoly felismerések, víziók és jós-álmok jelentkezhetnek.

Amikor a Nap poláris helyzetbe kerül a Holddal, lelkünk legmélyebb zugai kerülnek megvilágításra. Itt az ideje reményeink-félelmeink felülvizsgálatára, utóbbiak tűz elem általi kiégetésére lelkünkből. Csak a félelmektől való megszabadulás tesz minket hitelessé, csak így tudunk tovább haladni az úton, amelyre ráléptünk. Megcélozhatod a legmerészebbnek tűnő álmokat is, amelyek realizálására, fizikai síkon történő manifesztálására nagyszerű alkalom jön el a Teliholdat követő napokban, amikor is égi szomszédunk már a Bak földjegyben halad.

 

Az indiai rendszer szerint a Múla, Leszálló Holdcsomó jellegű holdházban áll ekkor a hold. Kerüld az ideológiai, vallási, politikai vitákat, inkább távlati céljaidra fordítsd ezt az energiát.

Áldás!

Képek: Pinterest.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük