Tervek és megvalósításuk: Nap/Plútó együttállás – 2017.01.07.

Szombaton pontosodik be a Nap és a Plútó együttállása a Bak jel 17. fokán, az égbolton a Nyilas csillagképben. Felettük ragyog a Pajzs csillagzata. A Nap a cselekvő én, a Plútó a nagy átalakító, transzformáló erő. Így, a 2017-es év első napjaiban sokan fogadalmakat tesznek, ám az esetek többségében ezekből csak kevés dolog realizálódik, vagy semmi, mert leragadunk a gondolati síkon. Ám ezen lehet változtatni! Például, ha fogyni szeretnél és azon töröd a fejed, hogy ennek érdekében sportolni fogsz, ne kapcsolj “majd hétfőtől/következő hónaptól” stb. üzemmódba, hanem kezdd el MOST! De bármilyen hosszabb távú változtatást tervezel, tudnod kell, hogy a Bak jegye nem az egyik percről a másikra történő hipp-hopp csodát jelenti. Kemény munka vár Rád, ám a kitartásnak meg is lesz az eredménye. És nem kell azonnal lefutnod a maratont -vagy ha más dolgot tűztél ki- túl sokat követelned Magadtól. Szépen, a saját tempódnak megfelelően haladj előre. A túlzott követelés önmagunkkal szemben káros is lehet, mert ha bármiben azonnali eredményeket vársz, és nem jelentkeznek, összetörsz és önsajnáltatsz, ami visszataszít a múltba. 

Bill Attride

Bill Attride

Iskolapéldája ennek az a szomorú eset, amely nemrég történt egy fiatal modellel, Melanie Montenegróval. A 22 éves lány Ecuadorban élt három éves kislányával és szüleivel. Zsírleszívás végett feküdt be egy kórházba, és a műtétet követően meghalt – szívinfarktust kapott. Nem lett volna jobb, ha inkább a sportot választja? Joggal tehetjük fel a kérdést. 

Persze nem minden hasonló eset végződik így, de én azt vallom, hogy csak azoknak az eredményeknek tud igazán őszintén örülni az ember, amiért saját maga küzdött meg, kitartó és következetes munkával. A két égitest Nyilas csillagképben való jelenléte is ezt mutatja: az akarat és a kitartás a jövőre nézve kifizetődik, ám ehhez kell a Nyilas-minőségek közül a bölcs belátás is. A Pajzs pedig ez esetben védelemmel lát el minket és segít, hogy céljainkat -ha nem is egyik napról a másikra, de- elérjük. Bármilyen terved is van, érdemes megnézed a képletedben azt a házat, ahová a Bak jel 17. foka esik. Itt akár fontolgattál változtatást, akár nem, elkerülhetetlen lesz, ám ez akármilyen ijesztőnek is tűnik, a jövődet teszi tisztába.

Csak az első lépést nehéz megtenni. De ha ezt megtetted, a többi már könnyebben megy… 

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.