Termékeny szellem: Nap az Ikrekben – 2018.05.21.

Május 21-én, hajnali 4:14-kor a Nap a levegős Ikrek jegyébe lép az évkörön.  Az égi helyzet szerint a Bika csillagképben halad életadó égitestünk, felette a Fiastyúk csillaghalmaz  ragyog. Az  Ikrek-szakaszban a Lélek új dimenziók után fürkész. Az Ikrek-Nyilas tengely a Tudás tengelye, itt már tudható, hogy a Teljesség a bölcsesség által érhető el. A Nap a cselekvő ént jelöli, az Ikrek jelben pedig a szellemiség általi előrehaladást támogatja.
 
A Fiastyúk alatt haladva feltöltődik termékeny erőkkel, amelyek biztosítják a szellemi gyarapodást, az ismeretek begyűjtését.  A Nap alatt ekkortájt pedig az Eridánusz folyó egyik kanyarulata  látható – azaz sorsfordító erők állnak rendelkezésünkre, s csak rajtunk múlik, mire használjuk ezt az erőt!
 

Az Ikrek jel a Testvériség jele is. A Testvéreiddel, közeli rokonaiddal, esetleg szomszédaiddal való nézeteltérések tisztázására is remek időszak jön el, a világos (Nap!) kommunikáció (Ikrek) segít megoldani a problémás helyzeteket. A Nap körül keringenek a bolygók, a Nap pedig a Szív, a Szer-etet – ergo mindennek a Szer-etet körül kell forognia! Az Ikrek jel pedig a Szer-etet közvetítésében, áramoltatásában segít.

Személyes szinten az Ikrekbe lépő Nap az Oroszlán jelben kezdődő házad eseményeivel, témáival színezi az Ikrek-házadat és tölti fel Fényével. Az indiai rendszerben a Nap jegyváltása a Krittika nevű holdházat érinti. A szó jelentése penge, vágás – utalás ez a szellemi erők jelentőségére (“vág az esze” , “pengeéles az agya”).

Áldás!

 
Kép: Pinterest.

2 thoughts on “Termékeny szellem: Nap az Ikrekben – 2018.05.21.

  1. Drága lányom, 2015.-n tragikus balesetben hunyt el. Halálát én az anya nem tudom feldolgozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.