Telihold a Skorpióban – kapcsolataink és az anyagiak átalakítása

Május 10-én, 23 óra 44 perckor a Skorpió jel 20. fokán ragyog a Telihold, a csillagos égen pedig égi szomszédunk a Mérleg csillagképben ragyog.

A kapcsolatok kerülnek mérlegre, illetve azok alakulása-átalakulása, gyökeres változása. Rengeteg kapcsolat megy át a mostani időszakban mélyreható változásokon, sőt, Társad olyan tulajdonságait fedezheted fel, amelyek eddig valahol a lelke legmélyén rejtve voltak. A Telihold a következő kérdés teszi fel Neked: kitartasz Társad mellett? Tényleg, jóban-rosszban? Most dönts.

A Bika-Nap érintettsége révén azonban még egy fontos témát tár elénk ez az asztrológiai esemény: milyen a kapcsolatod az anyaggal és a pénzzel? Hogyan áramoltatod a pénz energiáját? Ugyanis a pénz energiáját áramoltatni kell, különben megreked. A felhalmozás, a gyűjtögetés sokszor gátat szab az áramlásnak és egészségtelen viszony alakulhat ki a pénzzel, az anyagiakkal. Ha kapni akarsz, először adj! Mégpedig szívből. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amelyben le kell mondanod valamely anyagi vonatkozású dologról, pénzről, gondolj arra, hogy később ez megtérül számodra. Bízz a Teremtésben. A felesleges ragaszkodás csak további akadályokat szül az energia áramoltatásában.

Áldás!

Kép: Gostica (1), Youtube (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.