Telihold a Mérlegben, Vénusz a Bikában – 2018.03.31.

Szombaton, reggel 6:54-kor a Vénusz egyik saját jegyébe, a Bikába lép az évkörön. Az égbolton pedig a Hazatérő Hal és a Cet csillagképek között láthatjuk ragyogni bolygószomszédunkat. A Hazatérő Hal az égen felfelé úszik, vagyis a magasabb szintek felé, a Cet pedig a belső megtisztulás csillagképe. Amíg a Vénusz a Kosban tartózkodott, fel kellett fedeznünk Magunkban azokat a minőségeket, amelyek elégtek a tűz elemben, ami pedig megmaradt, azt most, a föld termékenysége segít magasabb szintre vinni. A határ a csillagos ég!

Ha van bármi, amelyben bizonytalannak érzed Magad, vizsgáld meg a dolgot: nem lehet, hogy csak a Te kishitűséged az, ami meggátol a kiteljesedésben? A Bika analóg a 2. házzal, amely nemcsak a bőséggel, hanem saját, személyes tehetségeink fejlesztésével is kapcsolatban áll. Nincs olyan, hogy valaki ne legyen tehetséges! Bármilyen jellegű dolog is vonz, most, a Bika-Vénusz ideje alatt fizikai síkon tapasztalhatod meg, hogy igenis képes vagy erre, csak MERJ! Hosszas tépelődés, vívódás után lépj a tettek mezejére, alkoss, emeld művészetedet a legmagasabb szintre, menni fog! A Bika fix jel, ezért ne aggódj, biztonságban vagy és ezt érezni is fogod. A Cet alatt ragyog az Eridanus folyó és a Kemence csillagkép – az Eridanus a sorsfordulatok, a Kemence pedig a benne lévő tűz által felszabadítja az anyagban rejtőző Fényt!

 

A szerelemben az érzékiség lesz a fő vonal, a testi érintés vágya, a meghitt összebújások, a szívmelengető közös programok és a nem elsietett, 10 perc alatt letudott szexuális együttlétek kiemelt fontossággal bírnak. A szerelem is művészi szintre emelkedik, ami természetesen nem azt jelenti, hogy próbáljuk ki a Káma Szutra összes pozícióját, de a minőségi szerelmeskedésre időt kell szánni. A Vénusz néhány napon belül eléri az Androméda csillagkép Mirach (beta Andromedae) csillagával, amely a szerelem csillaga – így az elkövetkező időszakot ez a vonal hatja át.

Szintén e napon, 14:36-kor a Mérleg jel 10. fokán születik meg a Telihold. A Nap, amely poláris fényszöget képez a Holddal, megvilágítja lelkünk legmélyebb zugait is és felszínre hozza mindazt, amit el akartunk nyomni magunkban.

A legfőbb témák a párkapcsolat és a külvilág lesznek. Kiváló alkalom a párkapcsolati viták rendezésére, a kapcsolat magasabb szintre történő emelésére. A csillagos égbolton ekkor égi kísérőnk a Szűz csillagkép szívénél, a Minelauva (delta Virginis), merkúri-vénuszi csillagnál jár. A szívből jövő szeretet képes a kapcsolat gyógyítására, e csillagból indulnak ki a Szűz ölelésre tárt karjai. Öleljük hát magunkhoz a szeretetet, a szerelmünket és a világot is.

Áldás!

Képek: Bill Attride, Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.