Tiszta lélekkel tovább: Újhold a Szűzben – 2019.08.30.

Pénteken, 12 óra 34 perckor születik meg a Szűz jel 6. fokán az Újhold. A Lélek megtisztulásának ideje elkezdődött. Amit most elindítasz, hosszabb távon hozza meg ugyan az eredményt, ám a kitartás birtokában bőven kárpótol az, amit elérsz. Később a Hold tovább halad a Serleg csillagkép felé, amely anyaméh-szimbólum, és ahol megszületnek az új ötletek, tervek, érzések. A fizikai síkon történő rendrakás, rendszerezés (Szűz jel) szükséges ahhoz, hogy megtisztult tudattal s lélekkel valami újat alkothassunk.

 

 

Csillagképileg az Oroszlánban jár a Hold, amely a szenvedélyt, a lendületet is megadja a tervezéshez-szervezéshez. Az Újholdat követő napokban, ahogy eléri a Szűz csillagkép fejét égi kísérőnk, rávilágít egy fontos dologra: minden fejben dől el, az elhatározást azonban változtatásoknak (Szűz-változó jel) is követniük kell! Ahogy a Hold végighalad a csillagképen, úgy éri el először a Szűz Szívét, az Auva csillagot (delta Virginis), azaz szívünkben is érezzük, merre kell haladnunk. Az angyali részt elérve megjelenik a Fentiekkel való kapcsolatteremtés igénye, bátran intézheted Hozzájuk kéréseidet, hogy segítsenek rátalálnod a helyes útra, hogy segítsék a rendrakást – külső és belső szinten egyaránt. Gyógyító szertartásokra is alkalmas nap a pénteki és a szombati is.  Szeptember elsején eléri a Hold a Holló csillagképet. Egy korszak mindenképpen le kell, hogy záruljon.

A holló, mint madár a Halál egyik szimbólumaként is ismert. Valami meghal. A helyén pedig valami más születik. Lezárás, elengedés, ám az új dolgok magjainak elhintése is, amely jövő év tavaszára érik be izgazán. A múltadból csak az időtálló értékeket mentheted át a jövődbe. A Szűz felett ragyog Bereniké haja, amely az áldozathozatal jelképe. Az az áldozat, amit jövődért most meghozol, sokszorosan fog megtérülni a maga idejében.

Az Újhold az indiai rendszer szerint a Mágha, Leszálló Holdcsomó jellegű holdházat érinti. Ez erőnket segít növelni, és az egészséges önbizalmat is.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük