Szeretni a gyakorlatban: Vénusz a Szűzben – 2019.08.21.

A Vénusz augusztus 21-én lépett át a Szűz jelbe, az égbolton pedig az Oroszlánban halad.

 Az Oroszlán-Vénusz ideje alatt a szenvedély, a jó értelemben vett elragadtatás került előtérbe, most pedig az ez idő alatt eltervezett dolgok realizálásának ideje jött el. Akinek az Oroszlán-Vénusz ideje alatt került képbe egy új kapcsolat, most szépen haladni tud tovább, a romantika és a szenvedély a jövő tervezésével egészül ki és alkot egységet. Illetve egyéni szinten a Szűz-területen sétáló Vénusz harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít.

 

Érzelmi területeken könnyebben megláthatjuk az ok-okozati összefüggéseket, a mindennapi életünk dolgai is rendeződnek. Lehet, hogy átszervezésekre és némi áldozatra is szükség lesz, de mindenképpen megéri bevállalni, mert egy sokkal magasabb minőség lép ezek helyébe, s ez magával hozza a lehetőségeinket is. A Szűz változó jelként előkészíti a terepet a változásoknak, mi pedig a felesleges dolgokat kitakaríthatjuk életünkből.

A Szűz-Halak tengely a megváltás tengelye. Ha most meghozod a szükséges áldozatokat, az elkövetkező fél évben rengeteg lehetőséget kapsz ahhoz, hogy a megváltás bekövetkezzék életedben – szerelmi területen ez lehet a kapcsolat egy szinttel feljebb lépése, ha nincs kapcsolatod, megtalálhatod a Hozzád illő Társat, a személyes célok elérésében pedig a próbatételeket állod ki sikeresen.

A Vénusz alatt ragyog a Szextáns csillagzata, amely fénymérő eszközként megmutatja szívünk fényességét is.

A szerelem bolygója együtt áll a Marssal, tehát minden ezer fokon ég, a szerelem, a szex is, még egy ilyen földies jelben is, mint a Szűz.

Az indiai asztrológia szerint a Vénusz jegyváltása a Mágha, Sárkányfarok (~Ketu) típusú holdházat érinti. A holdház nevének jelentése: jótékony, sikeres. Művészetekben is sikeressé válhatsz; elveszettnek hitt képességek térnek vissza, lelked egyensúlya pedig helyrebillen.

Áldás!

Kép: Bill Attride.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.