Szeretettel tervezni: Merkúr az Oroszlánban – 2019.06.27.

Június 27-én, 02:20-kor lép az Oroszlán az évkör Oroszlán jegyébe, az égbolton a Rák befogadó ágánál halad a Hírnök, így jó adag érzelmes töltetet is kap.

 

A befogadó-tápláló-elengedő szeretet megértése lesz a fő téma, amíg a planéta végighalad a csillagképen, alatta pedig ott ragyog a Hydra, az Északi Vízikígyó, amely az ehhez elengedhetetlen bölcs belátátást hivatott segíteni. Több olyan szituációval találhatod Magad szemben, amely e dolgok felé terel, ugyanis júliusban a Merkúr retrográddá válik.

 

Meg kell értenünk, hogy szeretet nélkül semmire sem megyünk, ahogyan azt is, hogy csak a szenvedéllyel végzett dolgok hoznak tartós eredményt (Oroszlán – fix jel – tartósság!). Kreatív gondolkodást is biztosít ez a Merkúr-pozíció.

 

Az indiai rendszer szerint a Merkúr jegyváltása a Pusja, Szaturnusz-típusú holdházat érinti. Vagyis a fenti dolgokat integrálni életünkbe kollektív szinten kötelesség. Maga a név virágzást, növekedést jelent, vagyis a kötelességek betartását követően a siker sem várat magára.

Áldás!

Képek: Conscious Reminder (1), Pinterest (2).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.