Szeretettel cselekedni: Nap-Neptunusz szembenállás

Szeptember 5-én, reggel 7 óra 26 perckor születik poláris fényszög a Szűz-Nap és Halak-Neptunusz között. A Szűzben járó Nap az Oroszlán-időszak szétáradó, tüzes erejét összegzi és rendszerezi, feltölti a föld elem megbízhatóságával. A Halak-Neptunusz pedig az isteni szeretetet, az ego feletti szinteket szimbolizálja.

Most válik igazán fontossá, hogy amit csinálunk, valóban szívből jön? E néhány napban a saját magunkkal szembeni őszinteség kulcsfontosságú. Hogy miért?

A Nap a Szűz 12. fokán, a Neptunusz pedig a Halak 12. fokán áll ekkor. A Szűz-Nap a jegy Bak-dekanátusában halad, a Neptunusz pedig a Halak jelen belül a Rák-dekanátusban. A célok felülvizsgálata azért fontos, mert csak a valódi, fejlődésünket szolgáló (Bak) út marad járható, amely megadja a “hazatérés” (Rák) élményét! Hogy igen, ezen a területen itthon vagyok! 

A Nap a csillagos égen az Oroszlán nemzőszervei alatt jár, azaz most minden cselekedetünkkel további helyzeteket hozunk létre, amelyekkel behatóan kell foglalkozni, aztán abból egy újabb születik, és még egy újabb… jól fontoljuk meg tehát (Szűz), merre haladunk és az az út valóban szolgál-e minket. A Neptunusz, amely csillagképileg a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban fürdőzik retrográd állapotban, jól mutatja, hogy visszatérő álmok, víziók, megérzések formájában próbál rávezetni minket a legoptimálisabb döntésre.

A Nap a Szív, a Neptunusz az Angyal. Szembenállásukkal abban próbálnak segíteni, hogy döntéseidet szívedre hallgatva hozd meg, az angyali segítségre pedig mint mindig, most is biztosan számíthatsz. A szeretettel cselekvés és döntés ideje érkezik tehát el, és egészen szeptember 13-ig dolgozhatunk ezen a témán.

A szeretet pedig a gyógyulást is katalizátorként gyorsítja fel. Minden olyan jellegű tünet, betegség, amely Nap/Neptunusz-jellegű (szívpanaszok, krónikus fáradtság, gerincproblémák – Nap, szédülés, ájulás, rossz alvás, álmatlanság, deprimáltság, alkoholba menekülés) a szív szavát követve megszűnik és újra erőtől duzzadsz majd.

Áldás!

Képek: Bill Attride és Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.