Szerelem béklyók nélkül: Vénusz a Vízöntőben – 2019.03.01.

Pénteken, 17:46-kor a Vénusz a Bak csillagai alatt a levegős Vízöntő jegyébe lép. A befelé fordulós időszak után lelked újra nyitni kezd az emberek felé. Lassan, de érezhetően hosszabbak a nappalok, rövidebb a sötét éjszaka, s ez szívedben is meggyújtja a remény mécsesét. Érezhetően nyugodtabbnak és stabilabbnak érezheted Magad.

A kapcsolatokban, ha voltak is viták, nézetkülönbségek, nem értetted a másik gondolatmenetét, most ez is rendeződik. Ez nemcsak a szerelmi kapcsolatokra vonatkozik, hanem minden emberre, akivel dolgod akad. Már nem birtokolni és megváltoztatni akarod a másikat. Elfogadod, ahogy van, hiszen tudod, hogy Ő így jó.

 

A Sas csillagkép különleges dolgot üzen. Lehetőséged adódik Sasként felemelkedni és teljes egészében szemlélni életed eddigi történéseit, mintha egy kívülálló lennél. Ebből rájöhetsz, min kellene esetleg változtatnod, mit tegyél legközelebb másképp a kapcsolataidban. Az egó bilincseit levetve Magadról egy magasabb szintre lépsz, ha van Társad, Ő is Veled tart. Így pedig lehet hosszabb távra tervezni – ezt mutatja a Vénusz alatt ragyogó Nyilas csillagkép.

Felismerted, hogy kapcsolataid működőképességéhez elengedhetetlen, hogy az igényeket közös nevezőre hozzátok. Az elmúlt hetekben darabokra hullott valami Benned. Ez nem más, mint az öncélú vágyaid. Ennek helyén a másik érdekeivel való egyezés született meg.

Az indiai rendszerben a vénuszi jegyváltás az Uttara Sadha, Nap-jellegű holdházban történik meg. E házhelyzet arra világít rá: ne uralkodni akarj a másikon, hanem ellenkezőleg: teret adni neki. Ha nincs párkapcsolatod, először Magadon kell dolgoznod. Ha jól csinálod, nyár végére megérkezik.

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük