Szerelem a levegőben: Vénusz az Ikrekben – 2018.04.24.

Kedden, 18:40-kor a Vénusz az Ikrek jegyébe lép. Csillagképileg a Bikában ragyog a Szerelmesnek is nevezett égitest, alatta a Cet, felette pedig a Szekeres ragyog. 

A Szekeres csillagkép a Teremtő felé rugaszkodást szimbolizálja, valamint az önlegyőzést. Szerelmi kapcsolatunkban a stabilitás kap főszerepet (Bika), amely viszont csak a tiszta, nyílt kommunikációval (Ikrek) érhető el. A mély beszélgetések és a meghittség ideje érkezett el. De nemcsak a szerelemben, hanem minden olyan kapcsolatban, amelyben akadnak tisztázásra szoruló dolgok, megteremtődhet az egyensúly, a harmónia. 

 

Az Ikrek változó jel, tehát bármi megtörténhet – ez benne az izgalmas! Az Eridanus, amely szintén a Vénusz alatt ragyog, a Sors-fordulatok megjelenítője, elkerülhetetlen változásokat hoz, ám ezek a változások arra sarkallnak minket, hogy magasabb szintre emeljük kapcsolatunkat. Az Ikrek-Vénusz a hanggal kapcsolatos művészeteknek is utat nyit, ilyen például az éneklés, ám a karok is e jelhez sorolhatók, így a festés, rajzolás vágya is erőteljesebbé válhat. Használjuk ki az energiákat, kreatív erőinket!

 

Áldás!

 

Kép: Bill Attride

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük