Szenvedély: Vénusz az Oroszlánban – 2018.06.13.

Szerdán, este 23:54-kor a Vénusz a Zodiákus Oroszlán jegyébe lép.  A tűz-jegyekben található földies planéták a kreatív, teremtő energiát állhatatossággal töltik fel, így az elhatározások realizálásához ad lehetőséget. Ez most ráadásul fokozottan érvényes, hiszen mind a Vénusz, mind az Oroszlán jel kapcsolódik a kreativitáshoz.
 
A vonzalom energikus, ám méltóságteljes kifejeződése jelenik meg, a szerelem ragyogtató ereje egész lényedre kiterjed. Ha nincs párod, akkor is érdemes megtalálnod és kiemelned Magadon azt, ami vonzóvá tesz Téged!   Mindenkiben van valami szép, egyedi, amely megfogja az embereket s sugározni tudja. Párkapcsolatokban a hűség, a közös célok és az azokért való cselekvés fokozottan erősödik. Gyermek foganása is könnyebben lehetséges ebben az időszakban. 
 
Csillagképileg a Vénusz ekkor éri el a Rák befogadó ágát. Ahogy végighalad a csillagképen, mi is megtapasztalhatjuk a befogadó-tápláló-elengedő szeretetet. 
 
Az indiai rendszer szerint a jegyváltás a Pusja, szaturnikus jellegű holdházat érinti. E holdház segíti az érzelmi elfojtások megtörését, ezáltal lelkünk gyógyulását – ami ugye aztán fizikai szintre is kihat. Rendezhetjük kapcsolatunkat szüleinkkel, különösen édesanyánkkal. 
 
Áldás!
 
Képek: Bill Attride, Pinterest.

One thought on “Szenvedély: Vénusz az Oroszlánban – 2018.06.13.

  1. Tüzes jegyben a Merkúr légies, felszabadult energiákat közvetít. Regulus állócsillag az Oroszlán szerető szívéhez kapcsolódik, hiszen az. Kicsit vidámabbak leszünk és bátrabban ismerkedünk, de kritizálunk is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük