Szellemi termékenység: retrográd Uránusz – 2017.08.02.

Szerdán a reggeli órákban vált irányt a Kos jel 28°-án lévő Uránusz, retrográd mozgásban halad egészen 2018. január másodikáig. A csillgos égen a zöld égitest a Halak csillagképben tartózkodik, alatta pedig a Cet csillagai ragyognak. A Kosban kezdődő házad kapcsán régi ügyek, elveszettnek hitt dolgok kerülnek elő, megszakadt kapcsolatok éledhetnek újjá, dinamikával, gyorsan, váratlanul. A Halak csillagkép üzenete pedig nem más, mint az, hogy a szeretet erejével minden felmerülő feladatot rendezni tudsz. Ez az egyetlen járható út – semmi más. Az egózás, a gyűlölködés ideje végérvényesen lejárt. A Cet belső megtisztulást idéző hatása már jó ideje tart, ám az Uránusz szerdai irányváltása egyfajta csúcspontként debütál. Hogy miért…? Nézzük csak tovább!
 
 
A hátráló mozgás korszakalkotó lehetőségeket mutat, hiszen ez a Világtengelyek mozgásirányával azonos haladást jelent. Minden életterületedet, de különösen a Kos jegyében kezdődő horoszkópházadat tudod megreformálni, újításokat végrehajtani, egy sokkal boldogabb jövő felé terelve sorsodat. Az Uránusz levegős égitest, a tüzes Kosban való jelenléte pedig a maximálisra csavarja fel a szellemi energiákat – még retrográd állapotban is. 
Ezt támasztja alá az a tény is, hogy irányváltása idején az Uránusz trigonban áll a Felszálló Holdcsomóval, amely az Oroszlán jel 24. fokán található ekkor. Vállalt feladataink végzését immár nem gátolja semmi, zöld lámpát kaptál, hogy karmikus terheid egy igen jelentős részét letedd. A Te kezedben van az irányítás, ahogyan eddig is, még ha nem is így tűnt. A “nem tudom megcsinálni”, “képtelen vagyok erre” című kifogásokat nyugodtan kikukázhatod, mert igenis, meg tudod csinálni, amit igazán akarsz – feltéve, ha nem mások ellen irányulnak tetteid. Dönts most, hiszen az Uránusz sem a szöszmötöléséről híres. A tűz elem teremtő, tisztító, gyógyító erejét most maximálisan kihasználhatod – kiégethetők a minket nem szolgáló minőségek, afféle tisztítótűz-jelleggel, hogy helyükön megszülethessenek a magasabb szintű, új energiák, amelyekkel tisztább munka végezhető.
 
 
 
Áldás!
 
Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.