Szaturnuszi irányváltás – 2018.09.06.

Csütörtökön délután a hónapok óta hátráló mozgást végző Szaturnusz a Bak jel 2. fokán direkt mozgásba kezd. Az égbolton a Nyilas és a Kígyótartó csillagképek átfedésében láthatjuk az Idő Urát, ám érintett a Pajzs erőtere is. 

 

Saját jegyében, a Bakban főleg a célok elérésére sarkall minket. Megadja a szükséges motivációt, ám utóbbit már az elmúlt 1-2 hétben is sokan érezhettétek. Eg bolygó direktbe fordulásakor rengeteg energia szabadul fel, amely olyan, mint a szülés, születés.

 

Itt a megoldások születnek meg az irányváltás után, olyan problémákkal kapcsolatban, amelyekben eddig nem láttad a fényt az alagút végén. A Nyilas csillagkép a jövő felé mutat, amely irányba a Bak adja meg a hajtóerőt. Menet közben régi sérüléseket tudunk gyógyítani, nem kívánatos mintákat szélnek ereszteni (Kígyótartó). Bármilyen tervet is szövögetsz, védelem alatt áll, az Univerzum segítségedre siet, ezt mutatja a Pajzs csillagkép. Különösen érvényes ez a Bak jegyében kezdődő házadra. Mivel trigont alkot a Bika-Uránusszal az égitest, teljesen váratlan pillanatokban jöhet meg a segítség. Tartsd nyitva a szemed!

 

A Szaturnusz irányváltása az indiai rendszer szerint a Múla, Sárkányfarok-jellegű holdházat érinti. Ne hagyd, hogy bárki eltántorítson tervedtől, ugyanakkor kerüld a hittel, ideológiákkal kapcsolatos vitákat. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük