Szaturnusz direkt – 2017.08.25.

Pénteken, a kora délutáni órákban vált irányt a Szaturnusz a Nyilas jel 21. fokán. Amikor egy égitest direktbe fordul, hatalmas energiákat szabadít fel, amelyek a tűz elemhez és a szülés, születés, teremtés energetikájához hasonlatosak. S hogy mi születik a Szaturnusz irányváltásának köszönhetően?

A Szaturnusz a felelősség, a sorsfeladat, a karmikus tanulnivalók, az időtálló dolgok princípiuma. Azon területünkön -horoszkópházunkban- ahová a Nyilas jel 21. foka került, érezhetjük legerőteljesebben a bolygó mozgásának változását, de minden olyan bolygó a képletünkben, amely valamely jel 21. fokán tartózkodik, érintett lehet. Az elmúlt napok a stacioner időszakot képezték, sokunkban összegzés ment végbe, számot vetettünk az elmúlt hónapok történéseivel és érzéseivel. A Nyilas 21. fokát érintő területen új ötleteink születnek, amelyek segítenek az értékálló dolgok átmentésében a következő időszakra. Csillagképi értelemben az Idő Ura a Kígyótartóban látható ekkor. A kígyó -ahogyan egy korábbi posztban is írtam- a gyógyítás egyik szimbóluma. Magunk is “Kígyótartókká” válunk és gyógyulásunkat kezünkbe vehetjük. Régi, akár évek óta tartó, krónikus betegségektől szabadulhatunk meg, ha folytatjuk a belső munkát, a blokkok megtalálását és azok feloldását – mivel a Szaturnusz rálépett már a Tejútra, az Isteni energiák segítségünkre lesznek ebben. A gyógyulásért mondott imák meghallgattatnak és most már fizikai síkon (Szaturnusz – földies bolygó, föld- fizikai sík!) is érezhető változásokat észlelhetünk. 

Az indiai asztrológia szerint az irányváltás a Dzsjéstha, Merkúr-típusú holdházban történik meg. A merkúri jelleg a tudati átalakulást jelképezi, valamint a belátást, hogy a múlt miatt nem gyötörhetjük tovább magunkat. Felelősséget kell vállalnunk sorsunk alakulásáért és csak az időtálló dolgokat vihetjük fel a Tejútra.

Áldás!

Kép: Pixabay.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.