Szakadj el végleg a múlttól! Chiron a Kosban – 2019.02.18.

2019. február 18-án a Chiron a Kosba lépett, ez pedig az év egyik legjelentősebb asztrológiai eseménye.

A Chiron 2011-ben érkezett meg a Halak jegyéhez, és ez a 8 év volt talán sokak legmélyebben megélt időszaka. Sokan éreztünk sajgó, szűnni nem akaró vágyat olyan dolgokra, amelyeket nem tudtunk elérni, emiatt rengeteg ember került lelki válságba, depresszióba és menekült egyéb mentális betegségekbe. Ezen időintervallumban hihetetlenül megugrott a depresszióval, pánikbetegséggel, szorongásos kórképekkel diagnosztizált betegek száma, az alkoholizmus és a droghasználat. Naponta lehetett olvasni például a partidrogok áldozatairól. Sokan talajvesztettnek éreztük magunkat, nem láttuk életünk igazi értelmét, sem a kiutat a problémákból.

A legkomolyabb mélypontok a 2011 áprilisa és 2012 novembere közötti, illetve a 2013 februárja és 2014 decembere közötti időszakok voltak. Gondolj vissza, milyen események történtek Veled ezen időintervallumokban? Hogyan élted meg őket?

 

A Halak-Chiron által képviselt témakör egyébként a művészettel, érzelmeink felvállalásával és/vagy a másokon történő segítségnyújtással történő felemelkedés volt. Ha bármelyik témában tettél lépéseket, kicsit talán könnyebben élted meg ezt az időszakot. Tehát a Halak-Chiron nem volt rossz! Ahogyan egyik bolygóhelyzet sem az. 

 

A Kosba lépett Chiron rendkívüli dinamikával éreztette az erejét már a jegyváltást megelőző hetekben is. Migrén, fejfájás, fogászati gondok, szemproblémák, szédülés – érezted bármelyik tünetet is? Ha igen, akkor most fel tudsz készülni a feladatra, amely nem más lesz, mint hogy megismerd Önmagad. A képességeidet. A Benned rejlő erőt és tehetséget. Hogy újra felfedezd a körülötted lévő világot. Hogy az egód helyett egészséges önbizalmad tápláld. Egészen 2027-ig tartózkodik e jegyben a Sebzett Gyógyítónak is nevezett Chiron, idő tehát lesz bőven…

Sérült önbizalmad gyógyításával egy időben képessé válsz arra, hogy régóta dédelgetett, eddig elérhetetlennek tűnő céljaidat megvalósítsd, hiszen a tüzes jegy dinamikája az energiát is megadja ehhez. A múltban összeszedett tapasztalatok bölcsességgé érnek és ezáltal képes leszel megérteni a jelenedet, látni Magad előtt a jövőt. Eljött az ideje a korlátozó hiedelmek, hitrendszerek, káros energiák elengedésének ideje – immár véglegesen. Vágj bele bátran a kalandokba, a tespedés, az önsajnálat bűzös mocsarából kiemelkedve igazi harcossá válsz. Nemcsak az álmaid, hanem az igazság harcosává is.

Az indiai rendszerben a Chiron jegyváltása az Uttara Bhadra nevű holdházat érinti. E terület a berögzült gondolkodásmódból, káros hitrendszerekből való kilépéssel áll kapcsolatban. Szaturnuszi jellegű, azaz ez most sorsfeladat. Természetesen ne felejtsük el, honnan indultunk, de most már előre tekintsünk.

Áldás!

Képek: Pinterest.

 

2 thoughts on “Szakadj el végleg a múlttól! Chiron a Kosban – 2019.02.18.

  1. Remek cikk, rövid, tömör, és jól írja le az elmúlt évek folyamatait. Az én részemről fogalmam sincs, hogy hogyan jöttem ki ezekből ép elmével. Köszönöm az írást, gratulálok!

    1. Körülbelül én is így érzem… voltak dolgok, amelyek padlóra küldtek. De most megerősödünk. Köszönöm a dicsérő szavaidat! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.