Sorsfordítás: retrográd Plútó – 2019.04.24.

24-én a Plútó a Bak jel 23. fokán retrográd mozgásba kezdett, október 3-ával indul előre újból. Az égbolton a Nyilas csillagképben látható az égitest, a Sas alatt. Rengeteg változás van készülőben, a retrográd hónapok lehetőséget adnak arra, hogy átgondoljuk, mit is akarunk valójában, merre tartunk, és hogy valóban szívünk vágyát követjük-e.

 

Az igazi boldogság akkor érkezik el, ha így cselekszünk. Ha olyan helyzetekbe, kapcsolatokba kényszerítjük magunkat, amelyekről mi magunk is tudjuk, hogy nem méltók hozzánk, addig ne is várjunk csodát. Október harmadikáig meghozhatod döntéseidet, amelyek visszavonhatatlanul elindítják a változásokat.

A Bak a fejlődés igényének jegye, a retrográd Plútó pedig e jelben olyan témákat dob vissza, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtél. Most itt az idő, hogy kipucold ezeket a dolgokat és rendet tégy érzésvilágodban. Csak így haladhatsz tovább magabiztosan.

A retrográd mozgás megegyezik a Világtengelyekével, azaz sorsfordító lehetőségeket kapsz ezen időszakban. Használd ki őket!

Áldás!

Kép: Intuitive Astrology.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.