Senki nem állhat az utunkba: Mars a Kosban – 2019.01.01.

Január első napján, 03:20-kor a Mars elhagyja a vizes Halak jegyét és saját területére érkezik, a tüzes Kosba. Az égbolton vörös bolygószomszédunk ekkor a Cet és a Visszaúszó Hal átfedésében látható. A Cet a belső, megtisztító jellegű folyamatok segítője, a Halak pedig az Unio Mystica. 

A tüzes jelbe kerülő, tüzes jellegű bolygók hatalmas energiákat járatnak csúcsra, különösen érvényes ez akkor, ha az égitest a saját jegyében jár. A Kos-Mars a napokban is sokszor taglalt cselekvés-energiát pörgeti fel a maximumra, amely starta kész állapotba helyez minket, mintegy noszogatva arra, hogy hagyjuk magunk mögött a múltat. Ugyanakkor a Visszaúszó Hal az elveszettnek hitt, elfeledett képességeket, dolgokat visszaadja; ezek birtokában mintegy újjászületve haladhatunk előre. Alatta a Vízöntő jövőt tisztító habjai láthatók, vagyis mostani interakcióiddal a jövődet kézíted elő. 

 

Lezárult egy marsi ciklus, és most újult erővel vághatsz neki az útnak. A Halak jegyében összegzést végeztünk, ki-ki a maga módján, most viszont eljött az új utak ideje. Minden lezárás egy új kezdet is egyben! Erőnket teljes mértékben fókuszálhatjuk céljainkra, és nincs az az erő, ami megállítson minket. A Kos az első jegy a Zodiákusban, ezért azonosíthatjuk a kezdetekkel, a születéssel. Az elmúlt hónapokban talán kicsit leeresztettél a sok feladattól, amelyeket kaptál. Ám most megérkezik a potenciál ahhoz, hogy ezeket véghez is vidd!

 

Legutóbb 2017 januárjának végén járt a Kosban a Mars. Milyen érzések dúltak Benned? Milyen terveket dédelgettél? Mi valósult meg belőlük? Ha akkor aktív cselekvésbe kezdtél, most visszatér a téma, amely akkor aktuális volt – kicsit másmilyen minőségben, erőteljesebb energiákkal. Hajrá, ne vesztegesd az idődet!

 

Most újra hazatér a Mars. Megküzdöttél egy sor akadállyal, félelemmel, talán a totális megsemmisülés érzésével is. És életben maradtál. Legyőzted a halált és visszatértél az életbe. És most már ténylegesen élsz, nemcsak létezel. A kettő között óriási különbség van! 2017 őszén érezhetted azt, hogy valami megváltozott, és itt az ideje élni és nem csak létezni. Most itt a lehetőség, tessék megragadni!

 

Az indiai rendszer szerint a Mars jegyváltásakor az Uttara Bhadra nevű, szaturnikus holdházban tartózkodik. E terület hatalmas ajándéka, hogy lehetőséget kapsz helytelen lépéseid jóvátételére – feloldva ezzel egy adag karmikus adósságot. Plusz gyors regenerációt ígér.

 

Semmi nem állhat az utadba. 

 

A Lacuna Coil Broken Crown Halo című nagylemeze 2014-ben jelent meg, al első dal, amihez klipet készített az olasz metálcsapat, a “Nothing Stands In Your Way” című szám volt. Azaz: senki nem állhat az utunkba. 

 

Részlet a szövegből:

 

“Továbbra is csak futunk

Nem félünk attól, hogy az izgalom be van kapcsolva
Felgyorsulunk, fékek nélkül​…”

 

És a klip!​

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.