Retrográd Szaturnusz – 2019.04.30.

30-án az Idő Urának is nevezett Szaturnusz retrográd mozgásba kezd a Bak jel 20. fokán, az égbolton a Nyilas csillagképben látható az égitest.

Még egy bolygó, amely lehetőséget biztosít a sorsfordításra, hiszen a hátráló mozgás a Világtengelyekével egy irányú, azaz korszakalkotó lehetőségek, ötletek születnek ebben az időszakban – szeptember 18-ával fordul ismét direktbe a bolygó.

 

 

A retrográd Szaturnusz lehetőséget biztosít az átszervezésre, ha szükséges, és terveink újragondolására, vágyaink felülvizsgálatára. A retrográdság ideje alatt hozott döntések átformálhatják életünket és a távoli jövőre is kihatnak (Nyilas csillagkép!). Érdemes tehát önvizsgálatot végezni, felismerni azokat a minőségeket, amelyek korlátoznak, és elengedni őket. Ha szükséges, kérd szakember segítségét, ha egyedül nehéznek érzed a feladatot. Múltbéli hibáink jóvá tételére is alkalmas ez a pár hónap, és mivel a Szaturnuszról van szó, kötelező jellegű is.

Irányváltásakor a planéta alatt ragyog a Kaus Australis (ε Sagittarii) csillaggal; ez a csillag a Nyilas megfeszített íja – célozzuk meg valós, szívünk szerinti vágyainkat, ha biztosak vagyunk bennük. Az indiai rendszerben a retrográdba fordulás a Purva Sadha, vénuszi jellegű holdházban történik meg. E terület nézeteink átminősítésére hívja fel a figyelmet, be kell látnunk, hogy a dolgok a fekete-fehérnél árnyaltabbak. Utal még e nakshatra (holdház) az apával való konfliktusok tisztázására, feloldására is.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.