Problémamegoldás magasabb szinten: Nap/Uránusz-szembenállás – 2019.10.27.

Vasárnap este pontosodik be a Skorpió-Nap és a Bika-Uránusz szembenállása. A poláris fényszögek minden esetben magukban hordozzák a kiegyensúlyozás lehetőségét, mint ahogyan erről több ízben írtam.

A Nap a cselekvő-lerombolhatatlan én, az Uránusz pedig a magasabb szintű szellemiség.

Hogyan érzed Magad? Gondolom, pattanásig feszültek az idegeid. Úgy érzed, szétrobbansz, hogy semmi nem sikerül. Ráfókuszálsz a problémáidra, és pörögsz rajtuk. Abszolút érthető! Hiszen ahhoz, hogy megoldj egy problémát, nem szemlélheted ugyanarról a szintről, ahol keletkezett…

Itt az ideje, hogy az eddig talán működő megoldások helyett alternatív utakat keress. Bátran kísérletezz! Ha már úgyis eleged van a bejáratott dolgokból… e fényszög az új utakat is jelenti. Illetve azt is, hogy fel kell fedezned a Benned rejlő zsenit, aki meglátja a káoszon át a kiutat a problémákból. Ha hajlandó vagy ebbe némi energiát fektetni, megérted a Kozmosz működését és magasabb szintre emelheted az életed.

A Nap csillagképileg a Szűz angyali részénél ragyog, az Uránusz pedig a Cet fejénél. Utóbbi a dolgok higgad fejjel történő átgondolására hívja fel a figyelmet, a Nap helyzete pedig világosan mutatja: nem vagy egyedül. Az angyalok, a magasabb szférák lényei ott vannak Veled, fogják a kezed. Kérd bátran a segítségüket.

Áldás!

Kép: Bill Attride.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.