Öt jel, hogy jó úton haladsz

Spirituális utunk rögös és cseppet sem könnyű, tele buktatókkal, félelmekkel, kétségekkel és néha áthidalhatatlannak tűnő akadályokkal. Alig akad, aki ezeket ne érezte volna az útra lépve legalább egyszer. Fejlődésünk sem egyforma intenzitással megy végbe, hiszen különbözünk. Azonban vannak jelek, amelyekből biztosan tudhatod: jó úton jársz. Hogy milyen jelekkel találkozhatsz? Csokorba gyűjtöttem Neked néhányat, bár ennél jóval több jelet is kaphatsz felfedezéseid során.

1. Tudatosabb leszel

Sokunkkal előfordul, hogy az úton mások befolyása alá kerülünk. Akkor van baj, ha hosszú hónapokig, vagy akár évekig nem vesszük észre, hogy mi a helyzet. Ám ezek -még ha elsőre furcsán is hangzik- szükségesek a fejlődésünkhöz. Így megtanulunk különbséget tenni a számunkra ártó és nem ártó energiák között. Egy-egy ilyen tapasztalat után már jóval figyelmesebbek leszünk, amely csak a hasznunkra válik.

2. Elfogadsz másokat

Nem vagyunk egyformák. Azoknak, akik a spirituális utat választják, tudniuk kell, hogy nem mindenki állhat egy szinten. Éppen ezért felesleges az alacsonyabb szinten lévőket kigúnyolni, lejáratókampányt indítani ellenük. Egyébként is, az energia oda összepontosul, ahová koncentrálunk, így még az is meglehet, hogy miközben Te le akarod gyalázni a másikat, még barátokat, kuncsaftokat is szerzel neki…

3. Nem csak kapni, hanem adni is akarsz

Megmagyarázhatatlan vágyat érzel arra, hogy segíts valakin? Akár anyagi, akár lelki síkon, bármilyen módon? Ez a sokszor furcsa érzés tudatosságod felsőbb szintjeiből táplálkozik, és egyértelmű jele annak, hogy ki tudtál szakadni az anyagból. E szinten az anyag sokadlagos kérdés, a lelkiség, az elképzelések, a másokkal szembeni szeretet a legfontosabb.

4. Hálás vagy a legapróbb dolgokért is

Természetes, hogy egy betegségből való gyógyulásért vagy kellemetlen szituációkból való kikerüléskor hálát adunk a Fentieknek, de a napsütésért, a frissítő nyári záporért, azért, hogy egyáltalán létezünk, már kevesebbszer tesszük meg ugyanezt. Azonban ha ezeket a kis dolgokat is belefoglalod háládba, imáidba, biztos lehetsz abban, hogy magasabb szintre léptél.

5. Hasonló emberek bukkannak fel körülötted

Mintha ezer éve ismernétek egymást, déja vu-érzés, libabőr. Ezek a jelei annak, hogy rokonlélekkel találkoztál. Lehet ő barát, munkatárs, vagy akár egy rég nem látott rokon, de életed szerelme is. Szinte mindenben hasonlóan gondolkodtok, érzésvilágotok tükrözi a másikét – spirituális családtagot köszönthetsz az illető személyében.

One thought on “Öt jel, hogy jó úton haladsz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.