Őrizd a Fényt: Nap a Nyilasban – 2018.11.22.

November 22-én a Nap a Nyilas jegyébe lép, a csillagos égbolton életadó égitestünket a Mérleg és a Skorpió átfedésében láthatjuk ekkor, alatta pedig a Farkas és a bölcs Kentaur ragyognak. 

 

Életadó égitestünk így a Jupiter uralma alá kerül, vagyis a szeretet bölcsességének (Jupiter) kiárasztását (Nap) tolja előtérbe. A Skorpió-időszakban lehetőségünk volt elmerülni a lélek mélységeiben, megérteni belső motivációinkat, megélni a “kis halálokat”, amelyek elkerülhetetlenek voltak, ugyanakkor tiszta lappal indítani egy új fejezetet életünk krónikájában. 

A tűz elem segítségével​ ​elégethetővé válik a bűntudat, a negatív minták és minden, ami lehúz minket. A Nyilas ellentét-párja az Ikrek. A Nap e jegyben tett látogatásakor fogant tervek most kezdenek igazán körvonalazódni és a tüzes energiák a megvalósításhoz való löketet is megadják.​ A Nyilas az utolsó tűz-jelként összegyűjt mindent, ami nem szeretet, és elégeti. 

A Nap érinti a Skorpió ollóit is, amely a levágást szimbolizálja – levágható minden, ami lehúz, ami már lejárt. Ahogy a Nap éves útján egyre mélyebbre ereszkedik, úgy világítja meg a belső energiákat. A Skorpió-éra utáni időszak pedig nem más, mint a feltámadás, a születés, amit a Tűz elem hivatott jelképezni. Az ismeretekből, majd a tudásból megszületik a Bölcsesség, amely mentes mindenféle pátosztól.

A nemkívánatos energiákat, minőségeket a Farkas marcangolja szét, ezek helyén a bölcs Kentaur segít az új dolgok megteremtésében, na meg persze a Nap a Nyilasban, amely jegyváltásával egy időben a Jupiterrel kerül együttállásba. Beteljesülések, csodálatos gyógyulások és a csodák eljövetelének ideje ez.

 

 

Az indiai rendszer szerint a Nap jegyváltásakor az Anurádha, szaturnuszi típusú holdházban jár; a szó sikert jelent és maga a terület igen nagy dinamikát biztosít. Az, hogy most megszabadulj minden káros dologtól, minőségtől, viselkedéstől, kötelező jellegű. Ám a Nap-Jupiter összeolvadásának köszönhetően ezt játszi könnyedséggel viheted véghez. Mondd ki a tabunak számító dolgokat.

 

 

Ezt a történetet már egy másik posztban leírtam, de most ismétlésként, álljon itt:

Dr. Domján László, az Agykontroll magyarországi meghonosítója egy webináriumon mesélte a következő történetet:

Egy Amerikában élő ápolónő, Eva McDonald ​súlyosan megbetegedett: amiotrofiás laterálszklerózissal (ALS) diagnosztizálták (2014-ben, a Facebookon az úgynevezett jeges víz-kihívás -ice bucket challenge pontosan erre a betegségre kívánta felhívni a figyelmet…).

E betegség lefolyása a következő: először megbénulnak a beteg lábai, majd a hasizmai, légzőizmai – végül légzésbénulásban meghal. Eva szakemberként pontosan tudta, hogy ez a betegség egy halálos ítélet. Már járni sem tudott, hasizmai is kezdtek megbénulni, amikor megkérte kollégáit, hogy kerekesszékében tolják oda egy tükör elé. Kérte, hogy vetkőztessék le, és hagyják magára húsz percre. Eva nézte a tükörben a testét. Nézte ezt a vézna, beteg testet. És megpróbált valami szerethetőt találni magán, hogy megélje az feltétel nélküli szeretetet, amelyről oly sokat hallott-olvasott. Emellett meditálni is elkezdett, és hihetetlen vagy sem, gyógyulásnak indult. Ezt az asszonyt ma orvoskongresszusokon mutogatják, mint egy embert, aki meggyógyult egy úgynevezett gyógyíthatatlan betegségből.

Nos, ezek után azt hiszem, nem túlzás, ha azt mondom, hogy a Szeretet mindent képes felülírni és meggyógyítani…

​A Nap és a Jupiter kvadrátban áll ekkor a Halak-Marssal, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy azért másokról se feledkezzünk meg. Aki lent van, segítsük – ez is egy újabb figyelmeztetés a Jupitertől, hiszen most rengeteg ajándékot, nyilat kapunk, amelyekkel a csillagos eget is megcélozhatjuk, ám Embernek kell maradnunk és szeretetünkkel segíteni és végig őrizni a hitet.​ És a Fényt belül.

“…Őrizd a Fényt belül. Vannak olyanok, tanúsíthatom, akiknek ez már sikerült. Idővel megtanulod felismerni a világosságot Magadban és másokban is. Imígyen találtok majd egymásra. Együtt a világosságot erősebbé teszitek. Ennek igazságában oly biztos vagyok, mint abban, hogy eljön a virradat; a sötétség mindig meghajol a világosság előtt, ha a világosság elég erős.”

(Twin Peaks – Az utolsó dosszié, Margaret Lanterman utolsó levele).

 

Áldás!

Képek: Tarot by Cecilia (1), Pinterest, (2), Giphy (3)

 

  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük