Önfegyelem és erő: Nap-Szaturnusz kvadrát – 2017.03.17.

Péntek este válik egzakttá a Halak-Nap és a Nyilas-Szaturnusz kvadrátja. E fényszög a racionalizálás fényszöge, tanító jellegű.

Az elmúlt napokban-hetekben talán egy kissé szétcsúszva, elveszve érezted Magad, igaz? Úgy voltál vele: teljesen mindegy, mi történik, csak történjen már valami… és végül nem történt semmi. Úgy érezted, a dolgaid szétesnek, hogy képtelen vagy átlátni az életedben lévő őskáoszt.

A Nap-Szaturnusz kvadrát a dolgok rendszerezésére és az önfegyelemre tanít. Amit eddig köd borított, most világossá válik és így összerakhatod atomjaira hullott terveidet. Azonban most csak Magadra számíthatsz, külső segítség nem érkezik. Elvégre ki más tudhatná jobban, mit szeretnél, mint Te Magad? A lehetőségeket megkapod, hogy céljaid elérd, ám most kemény munka jön. Dolgoznod kell külső és belső dolgokon egyaránt. Miközben haladsz a célszalag felé, rengeteget tanulhatsz Önmagadról, és talán arra is rájössz, hogy többet kibírsz, mint hitted volna. A fényszög két változó minőségű jelet kapcsol össze, tehát változni fogsz, mert változnod is kell jó pár dologban – ez esetben a körülményeid is változni fognak, méghozzá a szó pozitív értelmében. Lehetőséged adódik az önfegyelem erősítésére, kitartásod gyakorlatban történő alkalmazására. Az álmodozást felváltja a cselekvés, amelyhez viszont egy jó adag akaraterőt is kapsz. A Halak-Nap már a jel Skorpió-dekanátusában halad, így a dolgok mélyére látva megtudhatod azt is, hogy eddig mi akadályozott az előrejutásban, a Szaturnusz pedig a Nyilas jelen belül elérte az Oroszlán-szekciót, amely által kiderül, mi blokkolt eddig. Sok esetben ez nem más, mint Te Magad! A kishitűséged. Az “eznekemúgysemsikerülhet” – hozzáállás.

Az égbolton a Nap a Visszaúszó Hal alatt jár, felette ragyognak még a Pegazus csillagai, a Szaturnusz pedig a Kígyótartó alatt, a Nyilas nyilának hegyénél halad, a Tejút kapujánál. Tulajdonképpen a mostani erőpróba nem más, mint a Beavatás előtti utolsó szakasz. Elveszettnek hitt képességek térnek vissza, erősítve a hitet, amely által késszé válsz megugrani a vágyott célt, az első kisebb sikerek pedig gyógyírként hatnak lelkedre, további vágyakat célzol meg és bátrabban haladhatsz előre.

Áldás!

Kép: Bill Attride

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.