Nyilas Telihold és Jupiter direkt – 2017.06.09.

A Nyilas Telihold és az Ikrek-Nap poláris fényszöge pénteken délután válik egzakttá a két jegy 18. fokán.

A fényszög által felfedhetők lelkünk legrejtettebb titkai, érzéseinkkel tisztába kerülünk és tudatosabban irányíthatjuk azokat. Mind az Ikrek, mind a Nyilas jel változó minőségű, tehát változásoknak nézhetünk elébe. Az Ikrek-Nyilas tengely a Tudás tengelye. Az Ikrek-Nap a Bika által megtermékenyített anyagot emeli a szellem szintjére, és közvetíti a Fénnyel telt dolgokat mások felé, a Nyilas pedig a Skorpió elmélyültségét viszi a Tejút felé.

Csillagképi helyzetét tekintve Hold a Tejút előtt tartózkodik ekkortájt, vagyis a mostani Hold-tölte egyfajta vizsga az Istenek Útjára való lépés előtt. Ahhoz, hogy a jövőbe hittel léphess, elengedhetetlenek a beavató élmények, amelyeket a Kígyótartón keresztül kapunk meg a Telihold napján és az azt követő napokon. Minden egyes élmény, álom és érzés a Beavatás egy-egy szintjeit jelzi, s mi egyre feljebb és feljebb kerülünk! Az Ikrek a tanulás, az információgyűjtés, a közvetítés, a Nyilas a példamutatás és a hit jelképe. Bízzunk tudásunkban, eképpen mi is Tanítókká válhatunk és példát mutathatunk másoknak. A Hold a Nyilas 18. fokán már a jel Kos-szakaszában halad, vagyis az újrakezdéshez, a létbetörés újra-éléséhez minden segítség megérkezik!

Ugyanezen a napon egy másik fontos égi esemény is történik: a Jupiter hónapok óta tartó retrográd mozgásából elindul előre a Mérleg jelben, a Szűz csillagkép Kalászt tartó karjánál. Egy planéta direktbe fordulásakor óriási energiákat szabadít fel, amelyek a szülés, születés energiáihoz hasonlatosak. A Mérleg jel 13. foka, ahol a bolygóóriás irányt vált, már a jel Vízöntő-szekciója, azaz a jelen helyzet feladatköreit mások érdekeinek megsértése nélkül kell megoldanunk.

Az előrehaladó mozgás legfőbb témája az eddig halogatott dolgok elintézése lesz, különösen jogi, pénzügyi területen, de a másokhoz fűződő kapcsolatodat is felül kell vizsgálnod. Magad mögött kell hagynod azokat az embereket, akik visszahúzni próbálnak, vagy netán befolyásolni akartak, belegázoltak becsületedbe, ám ezt felesleges vita és sértések mellőzésével! Dolgaid rendbe tételét követően még több lehetőség tud így áramolni életedbe.

Áldás!

Képek: Kelley Rosano (1), White Wolf Journeys (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük