Nincsenek véletlen találkozások

Életünkben minden találkozás jelentőséggel bír. Ám vannak emberek, akiknek felbukkanása különös dolgokra döbbent rá minket. Négy ilyen speciális kapcsolatot vettünk górcső alá. Biztosan Te is találkoztál ilyen emberekkel az életedben, és még fogsz is.

1. Emberek, akik emlékeztetni akarnak

Ők azok, akik azért bukkannak fel, hogy emlékeztessenek valami nagyon fontosra. Folyamatosan segítenek -sok esetben nem is szándékosan- ráébredned saját képességeidre, értékeidre. Segítenek ráébredned saját tudásodra.

2. Emberek, akik mindig segítenek

Amikor a legnagyobb csávában vagy, felbukkan valaki, aki kisegít a bajban. Mindig számíthatsz rá, soha nem hagy cserben, a legmegoldhatatlanabbnak tűnő problémára is vannak megoldásai, javaslatai. Mintha az ég küldte volna őt – és ez így is van.

 

3. Emberek, akiknek Te segítesz

Elveszve az életben, Hozzád fordul, és Te segítesz neki.Két fajtája van az efféle kapcsolatoknak: amelyik nem húz le és megfogadja a jótanácsokat, a másik pedig a Te energiádból táplálkozik – ők az energiavámpírok. Előbbinél Te is büszkén tekintesz a fejlődésére, utóbbinál egyre terhesebbnek érzed a jelenlétét életedben.

4. Emberek, akik nem maradnak sokáig melletted

Ez lehet baráti, üzleti vagy szerelmi kapcsolat. Valamit feltárnak Benned, amiről talán nem is tudtál – képesség, érzések, hozzáállás- , majd amikor a közös időtök lejárt, távoznak az életedből. Viszont egy sor tapasztalattal, bölcsességgel gazdagodsz általuk.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.