Nap-Szaturnusz szembenállás és a Neptunusz irányváltása – sorsfordító erők születése

Csütörtökön pontosodott be az Ikrekben járó Nap és a Nyilas-Szaturnusz poláris fényszöge – a két jegy 24. foka érintett. Az égbolton minkét égitest a Tejúton halad – a Nap Nimród válla felett, a Szaturnusz pedig a Kígyótartóban.

Az önkifejezés, önmagunk felvállalása most elkerülhetetlen, az álarcok lehullanak és minden úgy válik láthatóvá, hogy semmilyen máz nem borítja. Az Istenek útjára nem léphetünk úgy, hogy saját magunk helyett valaki mást akarunk mutatni, aki nem is létezik. Kettős beavatás előtt állunk, amely már tart egy ideje, ám az elkövetkező néhány napban ez a hatás felerősödik.

Megkapjuk a tisztánlátás, az összefüggések megértésének képességét. Elcsépelt szöveg, de semmi nem történik véletlenül, és ami az elmúlt napokban is tapasztalható volt, most megérthetővé válik. Úgy érezted, nem találtad Ön-MAGad? Hogy minden irányból áttörhetetlen falak vesznek körül? Belegondoltál, hogy esetleg egy ballépéstől óvtak Téged…? A választ Mindenki maga döntse el. 🙂

A másik fontos történés a Halak-Neptunusz irányváltása a jegy 14. fokán retrográd irányba, amely pénteken 13 óra 21 perckor esedékes.

A nap kiválóan alkalmas meditálásra, gyógyító szertartások elvégzésére, elmélyülésre. A Hold is csatlakozik a kék óriásbolygóhoz – este tegyél be egy kellemes zenét, relaxálj, nézz meg egy spirituális témájú alkotást, vagy foglalkozz művészetekkel. Minden gyógyíthatóvá és tisztázhatóvá válik, hiszen tudjuk, hogy a betegségek zöme lelki eredetű. Éreztél szédülést, ájulás-közeli állapotot, étvágytalanságot vagy szokatlanul érzékennyé váltál a külvilágból érkező ingerekre? Ez mind-mind annak köszönhető, hogy a Neptunusz napokig stacionárius volt – azaz látszólag semerre nem mozgott az égbolton.

Ez idő alatt rájöhettél összefüggésekre, mintákra, múltbéli eseményekre, amelyek ezen tünetekkel analógiát mutatnak. A feladatod: a jövőben kerülni ezeket, és többé nem térnek vissza – a Vízöntő jövőt tisztító habjai elmossák ezeket utadból – ez a retrográd Neptunusz üzenete, lehetőséget kapsz a szeretetlenség és kiállhatatlanság jóvátételére.

Áldás!

Képek: Lolly Daskal (1) és Morteque.Deviantart (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.