Nap a Halakban: a gyógyító szeretet – 2019.02.19.

Február 19-én, éjfél után 4 perccel a Nap a vizes Halak jelbe lép, csillagképi értelemben pedig a Vízöntőben ragyog életadó égitestünk. Érdeklődésünk egyre inkább a belső világunk felé fordul, fogékonyabbak lehetünk a misztikumokra, a látható világon túli dolgokra.

 

A Halak az utolsó jegy az asztrológiai év tekintetében, itt történik a 2018 március végétől mostanáig tapasztaltak feldolgozása és bölcsességgé érése. A Nap március 20-án hagyja el a Halak jelét és lép a Kosba, ahol tiszta lappal indulhatunk, tehát ez a bő egy hónap kiváló időszak arra, hogy végiggondoljuk az elmúlt egy év történéseit.

 

A Vízöntő csillagkép pedig szoros kapcsolatban áll a gyógyítással, a mások felé fordulással. Ahogy gyógyulsz és engeded el a múlt történéseit, úgy gyógyul a környezeted is. A múlt és a jövő összegzése is itt történik. Azaz, összerakva a múlt év történéseit és a jövőre vonatkozó terveidet, megszületik a megoldás is. A Vízöntő az Angyal, a Gyógyító, a Halak pedig a Krisztusi Szeretet jelképe. Gyógyulásod és terveid megvalósítása elé immár semmi nem áll, csak fogadd el a Fentiek segítségét, amely a legmagasabb szintű Szeretettel (Neptunusz – magasabb szintű szeretet!) van átitatva.

Az indiai rendszerben a Nap jegyváltása a Dhanista, Mars-jellegű holdházat érinti. E terület szoros kapcsolatban áll a közösség érdekében végzett feladatokkal. Segítsük tehát egymást a szeretet útján.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.