Nap a Bikában – 2018.04.20.

20-án, 5:12-kor a Nap az évkörön a Bika jegyébe lépett. Felette a Jövő felé úszó Hal és az Androméda csillagkép ragyog, s ekkor a Mirach (Beta Andromedae), vénuszi jellegű csillaggal áll síkban. A Mirach az Androméda csillagaként abban segít Neked, hogy miután megszabadultál láncaidtól, a korlátozó hitrendszereidtől, tartósan boldogság köszönthet Életedbe. 
 
Alatta a Cet ragyog, amely továbbra is a belső, megtisztító jellegű folyamatokat.
 
Sokat dolgoztál Magadon, jutalmad úton van Feléd, tárd ki karjaidat és fogadd nyitott szívvel-lélekkel, maga Isten adja Neked ezt az ajándékot! Különösen kapcsolatokban stabilizálódnak a dolgok, vonatkozik ez szerelmi és üzleti kapcsolatra egyaránt. S ez az ajándék nemcsak a kapcsolataidban mutatkozik meg; ott állsz a Beavatás kapujában, amely fontos mérföldkő az Életedben.
 

A Bika Zodiákus szarva utal arra, hogy a szellemed erejével küzdötted fel Magad idáig – és erre büszke is lehetsz! Maradj meg szerénynek és kedvesnek, s baj nem érhet. 

Személyes szinten az Oroszlán-házad dolgait, eseményeit tolja a Bika-házadba, vegyíti, keveri a jellegzetességeket. A Bika-házadban megvilágosodás, a Fény beengedése, a félelmek leküzdése és az egészséges öntudat erősödése a cél. Hagyd hát megtörténni az eseményeket és ne félj! A Nap a Visszaúszó Halat is érinti, amely csillagkép Krisztus ereje. Ő van Veled, fogja a kezed és megáld Téged.

Kép: Bill Attride.

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.