Minőségi változások: Plútó direkt – 2019.10.02.

Október 2-án a Plútó direkt mozgásba kezdett a Bak jel 20. fokán, csillagképileg a Nyilasban.

Április végétől rótta visszafelé pályáját a csillagászok által törpebolygóvá amortizált bolygó, ám ereje viszont annál nagyobb! Ugyanis a születés, a halál, a szélsőségek, a gyökeres változások, a minőségi átalakulás, a totális transzformáció a mélység és a magasság megélése mind e planéta uralma alá tartoznak.

Mi történt veled az elmúlt hónapokban? Talán a padlóra kerültél, úgy érezted meghalsz. Szenvedtél. Sírtál. Már a temetésedet is megtervezted. Aztán történt valami, ami átlendített a megsemmisülés érzésén. Egy katartikus élmény, amely segített főnixmadárként újjászületned. Újra élsz. Újra vannak terveid, álmaid. Talán napokkal-hetekkel ezelőtt új dologba kezdtél. Ha igen, bármi legyen is az, tarts ki mellette! Ez lesz új életed alapja. És ezt Te is érzed. Valami belső tűz fűt, amely nem mennyiségileg, hanem minőségileg tud változtatni életeden. A Plútó nem a felszínen működik, hanem mélyen. Ez indított el mindent!

Nézd meg a Skorpió-jellegű embereket! Bármi történik velük, bármi padlóra küldheti őket, mindig talpra állnak. Előbb vagy utóbb biztos! Ez történik most Veled is. Ha a Nap-jegyed, az Aszcendensed vagy a Hold-jegyed Skorpió, akkor a hatás fokozottan érvényes. Használd ügyesen a lehetőségeidet, és ezek hosszabb távon (Nyilas csillagkép!!!) megtérülnek.

Valami, ami eddig is ott volt homályosan a szemed sarkában, most letisztultan jelent meg előtted. És igen, ez lesz életed fő irányvonala. Ez tartotta benned a lelket, ez adott erőt, amikor úgy érezted, meghalsz. A Plútó pedig bölcsességet adott az elmúlt hónapokban. Érdemes volt végigszenvedni a nyarat? Most, hogy látod merre kell tartanod? Ha a válaszod nem, nézz alaposan magadba. Mitől félsz…?

Lépj hát rá erre az útra.

Mert ez a Tiéd!

Áldás!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük