Miért találják meg nehezen az idős lelkek az igazi szerelmet?

Az idős lelkek bizonyos tekintetben mindig kívülállónak számítanak. Már egészen kicsi korukban kitűnnek a többi gyermek közül, később pedig ez csak fokozódik és sokszor kerülnek furcsa, de akár méltatlan helyzetekbe is emiatt. Azt, hogy idős lélek vagy, Te érzed legjobban – tudásodat nem annyira az oktatási rendszer, hanem az előző életeid során gyűjtötted össze. Képessé váltál az ego, az anyag meghaladására, de erősen érzed azt is, hogy valódi otthonod nem ez a bolygó, ahol most élsz. De mivel ide születtél, itt kell élned, beteljesítened vállalt sorsfeladatodat. Idős lélekként előfordulhat, hogy partnerkapcsolatok területén is nehézségekkel találod magad szemben. Nézzük meg, melyek a leggyakoribb okok, amiért idős lélekként nehezebben találod meg az igaz szerelmet!

Az idős lelkek hiperérzékenyek

Előző inkarnációid során rendkívüli tapasztalatokra és intuícióra tettél szert. Láttad, ahogyan az emberek rendre ugyanazokat a hibákat követik el, nem tanulva belőlük. Ezenkívül a másikban azonnal kiszagolod a nem tiszta energiákat, sokszor már a legelső kontakt létesítésekor. Akár egy chat üzenetből, levélváltásból, telefonbeszélgetésből ráérzel a másik valós szándékaira. Ha pedig nem érzed a szilárd talajt, ami kulcsfontosságú egy párkapcsolatban, azonnal visszavonulsz, hogy megóvd magad egy újabb csalódástól. Az idős lelkek ugyanolyan intenzitással érzik át a félelmet, mint a szerelmet, ezért ha bármilyen ködösítéssel találkoznak, istenhozzádot mondanak a nem őszinte embernek.

Az idős lelkeket magasztosabb célok vezérlik

Neked nem elsősorban a zsíros állás, a kacsalábon forgó palota vagy a legújabb sportkocsi a cél – és leendő Társadban sem az anyagi biztonság a fő kitétel. Olyan típusú embert keresel, akinek értékrendje, világnézete, felfogása hasonlatos a Tiédhez. Ha kettőtök véleménye, elképzelése egymással szöges ellentétet képez, megszólal Benned a vészvillogó. Téged nem az anyag felhalmozása és birtoklása foglalkoztat, hanem az Élet, a létezésünk értelme.

Az idős lelkek vonzzák a segítségre szoruló embereket

Mivel természetes gyógyítók, gyakran olyan kapcsolatokban találják magukat az idős lelkek, amelyben partnerük valamilyen testi vagy lelki betegséggel küszködik, például alkoholproblémái vannak, drogfüggő vagy súlyos depresszióban vagy más mentális kórképtől szenved. E személyek gyógyítása rengeteg energiát igényel, ám az idős lélek ezt természetesnek veszi. Ismertem egy lányt, aki évekig egy olyan fiúval járt, aki képtelen volt elszakadni a szüleitől. Rengeteg energiát fektetett abba, hogy rávezesse az önállósodásra. Szerette a srácot, nagyon, de három év után szó szerint belebetegedett abba, hogy a párja nem mutat hajlandóságot erre. Véres vizelés, vesetáji fájdalmak (a vese a párkapcsolat szerve) jelezték, hogy hiába próbálkozik. Végül három és fél év után szétváltak útjaik – a lány azóta megtalálta a hozzá illő Társát.

Képek: Shutterstock.

12 thoughts on “Miért találják meg nehezen az idős lelkek az igazi szerelmet?

  1. Ha ez igaz akkor számomra nagyon meglepő! Mert olyan minha rólam írodott volna.

  2. Nagyon érdekes, lehet, hogy én is idős lélek vagyok. Ugyanis már gyerekkoromban olyan barátnőm volt, akit senki nem szeretett, mindig úgy éreztem, hogy meg kell védenem. Ki is álltam mellette. Aztán jöttek a férjek. Az első nagyon függött az anyjától, a családjától. A második férjem pedig egy hazug ember volt, aki sokszor leitta magát, bántott bennünket. Nem könnyű élet. Már nem is keresek senkit, mert így nyugodtabb az életem. A gyerekeim felnőttek, éppen elég értük aggódnom. Az ő boldogságuk fontos, de már odafigyelek a saját szükségleteimre is 🙂

  3. Teljesen en vagyok. Azt, hogy tulerzekeny vagyok, tudtam, de, hogy ez az oreg leleknek (is) koszonheto, meg nem allapitotta meg senki. Valoban nem konnyu, de ha az elonyeit nezzuk, talan sikerul, hiszen nem semmiert vagyunk itt, ebben az eletben. Mivel mi mar vegigcsinaltunk egyet-s mast, bizonyos tapasztalatok mar benne vannak a tudatalattinkban. Ha ezzel masokat tudunk segiteni (es tudunk, mint ahogy az elottem szolok is irtak), valamelyest tudunk sajat magunkon is segiteni. Az elso lepes, hogy ne probaljunk ez ellen ellenkezni, hanem fogadjuk el tenynek, smaris felszbadul energa, amit tovabbi “epitkezesre” tudunk hasznalni. Nem tudalekoskodni szerettem volna, hanem a sajat tapasztalatomat tovabbadni.

  4. Tudom, hogy öreg vagyok. Sokat látott, sokat tapasztalt. És még mindig rengeteg tanulnivalóm van. Már élem a szeretet elcsépelt fogalmának lényegét. És minden más csak hiábavalóság.
    Második férjem az a kisfiú, akinek -pici kétéves kislányként-a hajfürtjei között látni megcsillanni a napfényt, a boldogság volt maga. Szem elől tévesztettük egymást 35 évre, de 7 éve megtalált, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk, tükrei egymásnak.

  5. nekem egy , a semmiből hirtelen előkerült és hirtelen el is tűnő nő – aki leginkább egy cigány jósnőnek nézett ki – mondta azt , hogy én idős lélek vagyok. lehet h utoljára születtem le. hittem is neki meg nem is- mi az h “nekem már nem kell tanulnom annyit, én már mindent tudok”- nem tudtam mit kezdeni az információval. de belül éreztem, h én vhogy másképp állok a dolgokhoz a világban, nem akarom elfogadni amit mindenki elfogad, hogy az nem lehet h ne legyenek jó emberek, ne alakuljon jóra minden. kiskoromban nagyon sokat sírtam- nem is voltak emiatt barátaim. persze ez csak középiskolás koromban lett elmondva, mikor rákérdeztem miért nem barátkoztak velem . az egész életem egy nagy ELHAGYATOTTSÁG volt. fiatalként is , felnőttként is , a családban is . ez a cikk most adott választ erre az egészre nekem. persze h énrám is teljesen illik amit leírtak! kivéve azt, h azonnal visszavonulok , ha nem érzem a szilárd talajt. nem tettem, sokáig nem. csak most az idén először, h aránylag hamar kiléptem egy kapcsolatból, mert éreztem, h nem jó nekem. szval fejlődök ebben :-). és várom az igazit….

  6. Idős lélek vagyok szinte mind ezeken átmentem. Volt egy nagy szerelem pár éve életembe gyógyszerfüggő volt próbáltam leszoktatni többször mint gyógyító is,sajnos nem ment. Hiába szerettem nagyon és ő is engem közel öt év után feladtam kapcsolatot. Nagyon fájt ez számomra hogy ott kellet hagynom mert rámentem volna Ezek után évekig nem tudtam újra senki felé nyitni, mire kb egy éve sikerült de nagy csalódás lett vége,úgy érzem átvertek. Most ott tartok hogy szeretnék egy boldog párkapcsolatot.

  7. Ezt éreztem mindig is..Halált, születést, eseményeket, jót, rosszat, jó embereket, rossz embereket…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük