Merkúr a Bikában – 2018.05.13.

Május 13-án, délután 14:40-kor a Merkúr belép az évkör Bika jegyébe.  Csillagképi értelemben most tartózkodik a Halak fonákja és a Cet között. A május 29-ig tartó időszak remek alkalmat biztosít arra, hogy a Kos-szakaszban meghozott döntéseinket újragondoljuk és szelektáljuk.

Kiderül, melyek azok az elgondolások, amelyek szilárdan megállják a helyüket és működőképesek, a lassan, de biztosan elv alapján megvalósíthatók. A Cet gondolataid tisztulását és elveid megszilárdulását mutatja, a Jövő felé úszó Hal érzésekkel tölti fel azt, a Kos feje pedig a végső döntést segít meghozni. A Háromszög, azaz a Szentháromság -amely csillagkép a Felfelé Úszó Hal felett található- pedig Isteni energiákat közvetít gondolataidon és érzéseiden keresztül, amely segít beláttatni, mit kell kimondanod, illetve újrarendszerezned. A Bika-házadban jelentős változásokra készülhetsz, infókkal, hiányzó dolgok kerülhetnek elő, illetve a masszív erőt is érzed Magadban az átalakuláshoz.

Az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő házaid eseményeivel színezi a Bika-házadat a Merkúr, s mintegy katalizátorként meggyorsítja az ott megrekedt dolgokat. A szerelem területén a most bimbódzó kapcsolatokban megadja a lehetőséget egymás kiismerésére, egymás szokásainak feltérképezésére. Így kiderül, mennyire lehet tartós a kapcsolat. A már meglévő kapcsolatokban stabilitást, a viták békével történő lezárásának lehetőségét hozza el.

 

Áldás!

 

Kép: Bill Attride

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.