Merkaba-gyógyítás: hogyan működik?

“A Szent MerKaBa egy héber kifejezés (MERKABAH), ami magyar nyelven lefordítva a felemelkedés járművét jelenti. A MerKaBa elnevezést az ősi Egyiptom idején, különösen a XVIII. Dinasztia használta.

Jelentése a következő:

 

  • Mer – Forgó elektromágneses speciális fénymező

  • Ka – Szent Szellem
  • Ba – A fizikai test pillanatnyi valósága

 

A MerKaBa egy aktivált energiamező, mely az univerzum minden teremtménye körül létezik. Amikor a MerKaBa az emberi test körül az univerzum tiszta szeretetén keresztül aktívvá válik, tökéletes védelmet biztosít. A MerKaBa fénytest, Atlantisz és Mu idején mindenki körül aktiválva volt. Atlantisz elsüllyedését követően, az emberiség elfelejtette, hogy ezt az élő Szent geometriai mezőt, miképpen is lehet aktívvá tenni. A MerKaBa aktiválásához szükséges kulcs, a MerKaBa Meditáció, csak némrégiben került Drunvalo Melchizedek által ismét nyilvánosságra mindazok számára, akik készen állnak elsajátítani ezt a tudást. A MerKaBa mező aktiválásának rendkívül fontos szerepe van a rezgésszintváltozásban, melyen jelenleg a Földanya és az Emberiség együttesen halad át.

 A MerKaBa meditáció megkönnyíti a spirituális aktiválást és nagy mértékben segíti a spirituális fejlődést, valamint a csakrarendszer tökéletes kiegyensúlyozását szolgálja és elvezet az agyféltekék harmonizálásához. A jobb oldali agyfélteke – az érzelmi terület – tökéletesen tudja és elfogadja, hogy a spirituális felemelkedés, még ebben az életünkben teljes mértékben lehetséges. A bal agyfélteke – a logika és a lineáris idő területe – szkeptikus a felemelkedés lehetőségével kapcsolatban. 

A két agyfélteke különbözősége miatt, a MerKaBa tudása a Szent Geometriára alapozódik, hogy el tudja azt fogadtatni a szkeptikus természetű bal agyfélteke számára. A meditáció tartalmazza azt a Prána-légzéstechnikát, mellyel a delfinek és bálnák az életenergiát a testükbe juttatják. A régi időkben a levegővétel ezen módja (Delfinlégzés), teljesen normális és megszokott volt. Tudatunk az egységtudat állapotából szétesett a polaritás szintjére. Az egységtudatunk zuhanása eredményeképpen elfelejtettük ennek a technikának az alkalmazását. A szférikus légzés az összes energiacentrumot (csakrát) aktiválja a testben és központi szerepet tölt be a magasabb szívcsakrában.”

(forrás: innen)

Mi történik, ha e szimbólumot gyógyításra használod?

Fizikai fájdalom

Hosszabb-rövidebb ideig tartó fizikai fájdalom, ám ez a jele a gyógyulásnak. Így, noha a fájdalom kellemetlen és ijesztő lehet, tarts ki, hamarosab jobban leszel. Gondolj arra, hogy hamarosan véget ér és tested sejtszinten újjászületik.

Intenzív hangulatváltozások

Akár naponta többször is megváltozhatnak az érzéseid. Az eufóriából a totális megsemmisülés érzésébe vagy fordítva. Ez jelzi, hogy a múlt energiái távoznak és természetesen ez gyakran jár együtt a pozitív-negatív érzések váltakozásával. Ne ijedj meg tőle, ez is a változások jelzője.

Izoláció

Miközben haladsz a gyógyulás útján, gyakran érezheted, hogy nem akarsz emberek közé menni, egyedül akarsz lenni. Furcsa érzés, főleg, ha azelőtt Te voltál a társaság motorja, de az egyedüllét, a csend, ami körbevesz, nagyon is hasznos ilyenkor, hogy csak magadra koncentrálhass. Ha egyedül akarsz lenni, ne erőltesd a társaságba járást. Aki valóban a barátod, meg fogja érteni.

Furcsa álmok, álmatlanság

A gyógyulás, a negatív energiáktól való tisztulás szakaszában gyakorta tapasztalhatsz furcsa és bizarr álmokat, vagy éppen többször felriadsz éjjelente és nehezen alszol vissza. Az álmokat mindenképp érdemes felírni, mert megoldásokra vezethetnek rá bizonyos helyzeteket illetően, az álmatlanság pedig néhány napon belül elmúlik.

Tudatosság

A gyógyulást követően észre fogod venni, hogy sokkal tudatosabbá válsz. Mintha egy szűrőt kapnál a lelkedbe, átlátsz majd a nem igaz embereken, meg tudod különböztetni a Téged szolgáló dolgokat azoktól, amelyekre nincs szükséged. Életerőd napokon belül megsokszorozódik.

 

One thought on “Merkaba-gyógyítás: hogyan működik?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.