Méltóság: Mars az Oroszlánban – 2019.07.02.

Július 2-án, 01:19-kor a Mars az évkör Oroszlán jegyébe lép, az égbolton vörös bolygószomszédunkat pedig a Rák csillagkép befogadást szimbolizáló ágánál láthatjuk ekkor. A tetterő maximálisra emelkedik, nagyobb lelkesedéssel vágunk dolgokba, céljaink elérésébe. Az Oroszlánt a Nap uralja, így a Mars tüzes jellege fokozódik, minden dolgunk végzésében a szenvedély hajt minket, ám nem szabad azonnali eredményeket várni és az esetleges vitás helyzetekben törekedjünk méltóságunk megőrzésére.

 

Fontos üzenete a Mars-Oroszlánnak a belső energiák kifelé történő áramoltatása és a szeretet tüzének ragyogtatása. A Zodiákus körön ugyanis az Oroszlán jel mögött a Rák csillagkép ragyog, amely inspirál a szeretet “szentháromságának” megvalósítására, a befogadó-tápláló-elengedő szeretetre.

Személyes szinten azon horoszkópház lesz érintett e témában, amelybe az Oroszlán jel került. Mivel a Mars a Kos uralkodója, a Kos jelben kezdődő házad erejével és lendületével tölti fel ezt a területet a Mars egészen szeptember 6-áig, amikor is bolygószomszédunk a dolgos, szorgos Szűz jegyébe lép át.

 

Az indiai rendszerben a Mars jegyváltása a Pushya, szaturnikus holdházban történik meg. E terület az érzelmi zsarolás, a manipuláció felszámolására hívja fel a figyelmet, illetve arra, hogy a szüleinktől látott, esetleges rossz párkapcsolati mintákat oldjuk fel. Ugyanez érvényes a gyermekkorban elszenvedett traumák elengedésére is.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.