Megváltó Halak-Telihold – 2018.08.26.

Vasárnap, 13:56-kor a Halak Zodiákusban Telihold születik, a jegy 3. fokán. Egy ciklus lezárult, a fejezet végeztével az összegzés történik lelki szinten. Mit tanultál az elmúlt Hold-ciklusban, milyen élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodtál? Az összegzés, a tanulságok levonását követően lelkedben helyre kell tenned a dolgokat. Megértheted az ok-okozati összefüggéseket, a magasabb rendű szeretet -amiből MINDENKIBEN ott van egy jó adag – kimutatásának, ragyogtatásának fontosságát. Mivel ilyenkor a Nap szembekerül a Holddal, azaz poláris fényszöget alkotnak, jobban rávilágít a Lelked működésére, jobban megértheted érzelmi motivációidat. A Halak rendkívül spirituális jegy, így az este tökéletesen alkalmas meditálásra, ezoterikus témákban történő elmélyülésre, gyógyító szertartások végrehajtására.

 

Csillagképi értelemben a Hold a Vízöntő csillagképben fürdőzik, ott ragyog teljes terjedelmében, szépségében. Vagyis előtérbe kerül a fentiek mellett az, hogy segíts másokon és csapatszellemet gyakorolj. Személyes szinten azon horoszkópházadat nézd meg, amelyikbe a Halak jegy 3. foka esik. Ezen a területen csodás gyógyulásokat tapasztalhatsz és a feltétel nélküli szeretet ragyogtatását gyakorolhatod. Azon cselekedeteidet, amelyekből hiányzik a Szeretet, most tisztára moshatod a víz elem, illetve mivel csillagképileg a Vízöntő érintett, annak jövőt tisztító habjaiban.

A Nap a Szűzben jár, róla is írok pár fontos dolgot. Tudjuk, hogy a rendszerezés (Szűz-Nap) elkerülhetetlen a gyógyuláshoz, ám azt is számításba kell vennünk, hogy minden testi elváltozás mögött lelki okok húzódnak meg. A mostani Telihold ebben is segítséget nyújt; a Halak jel rendkívüli intuitív erőket kölcsönözve segít, hogy rálássunk a nem-fizikai szemünkkel a bennünk, a lelkünk legmélyén zajló folyamatokra. Mi okozta a gondot? Mi a beteg szerv analógiája magasabb szinten? Ha a veséddel vannak bajok, párkapcsolati kérdéseket kell tisztázni, ha a gyomrod, emésztésed körül vannak gebaszok, a meg nem emésztett dolgokat kell előkotornod, ha a térded durrant be, az alázat témakörét tolja eléd, és így tovább. Ebben segítségedre lehet a meditáció, az angyalokhoz intézett segítségkérés, ami meg is érkezik – álmok, megérzések formájában, de lehet, hogy egy internetes cikkbe botlasz vagy egy beszélgetésből hallod ki a megoldást. Nem kell befeszülni, a jelek jönnek maguktól.

 

Az indiai asztrológia szerint a Telihold a Szatabhisa, Sárkányfej-típusú holdházat érinti, amely a lelkünkben végbemenő változásoknak ad talajt és támogatja azt.

 

A Szűz-Halak tengely a MEGVÁLTÁS tengelye – a Krisztusi Szeretet erejével nincs olyan problémásnak tűnő dolog, ami ne nyerne megváltást. Csak engedned kell…

Áldás!

Kép: Celestial Messages 4 U.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.