Megvalósítható régi vágyak: Újhold a Rákban – 2018.07.13.

Pénteken, reggel 4:49-kor saját jegyében, a Rákban születik meg az Újhold, a jel 20. fokán. Csillagképileg az Ikrek alatt és a Kis Kutya, valamint a Hydra felett látjuk ekkor égi szomszédunkat. Igazi érzelmes, szeretetteljes és családias Újhold ez, vagyis ezeken a területeken új energiák születnek (Rák jel – szülés, születés!), amelyek felhasználása meghatározza az elkövetkező holdciklust. Személyes szinten azt a házadat vizsgáld, amelybe a Rák jegy 20. foka esik. Itt rengeteg inspiráció, új terv és energia szabadul fel, amelyet kreatív mederbe terelhetsz.
 
Most rendkívüli erők segítenek minket ebben, a megfelelő embereket, helyzeteket is megkapjuk ennek kapcsán. Ne a múltba nézz, hanem előre, a múltból csak a lelked mélyén nyugvó régi vágyaidat hozd, a sérelmeidet, kudarcaidat hagyd hátra, mint lehúzó minőséget. A Hold érinti a Pegazus erőterét is, ami az ugrásra kész Táltos Paripa, és a magasabb szintek felé törekszik. Nem rágódik a “hogyan” kérdéskörön, egyszerűen csak ugrik… most érvényes igazán az “Aki mer, az nyer!” – mondás! Amennyiben most indítod útjára a megvalósítási folyamatot, lehet, hogy nem azonnal lesz eredménye, de mindig visszaigazolást kapsz minden egyes lépésedről. És ha közben próbatételekkel találkozol? Ne lépj kettőt vissza.
Álmaidon és visszatérő érzéseiden keresztül folyamatosan megkapod a hiányzó plusz infókat, amelyekkel kiegészülve mindig egy-egy újabb puzzle-darabka kerül a helyére, s végül összeáll a kép, amely a Te vágyadat tükrözi. Ez a kép végül a fizikai valóságban is, tartós eredményként ragyoghat életedben, ha igazán szeretnéd.
 
Az indiai rendszer szerint az Újhold a Punarvaszu, Jupiter-jellegű holdházban köszönt ránk, amely a Fény visszatérését jelenti. Vagyis minden feltétel adott lesz a nyomasztó dolgok, történések végleges elengedéséhez, hiszen a Fény csak akkor tud igazán Lelkedben ragyogni, ha a múlt maradványaitól megtisztult…
 
Áldás!
 
Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük