Megvalósítható álmok: Újhold a Bikában – 2017.04.26.

14 óra 16 perckor áll együtt pontosan a Nap és a Hold a Bika jel 6. fokán, azaz megszületik az Újhold. A csillagos égbolton égi szomszédunk a Cet csillagkép fejében vándorol ekkor.

Egy újabb Hold-ciklus kezdődik, amelynek fő témája a megvalósítás – minden tekintetben. Minden, amire vágytál, amit szeretnél, ott terem a kezedben, ha most kitartó maradsz és nem adod fel a célszalag előtt. Talán úgy érzed, eleget küzdöttél, ráuntál a várakozásra és arra, hogy semmi nem mozdul. A Hold, amely a belső, megtisztító jellegű Cetben látható, döntéseink újragondolására késztet minket. Ha eddig kitartottunk, miért is pont most adnánk fel…? Mivel kísérőnk érinti a Kos csillagkép fejét is, rá kell ébrednünk, hogy minden a fejben dől el! Mostani helyzetünk, körülményeink a múltbéli döntéseink eredménye – mindez azonban megváltoztatható, ha elégedetlenek vagyunk vele! Csak ideje felébredni a Csipkerózsika-álomból, elkezdeni még ma a változásokat. Nem majd, nem holnap, nem máskor, MOST.

Az Újhold energiái amúgy is az újrakezdést, a születést szimbolizálják. Használjuk tudatosan jövőnk építésére ezeket az energiákat, most felébredhetünk egy beteg, izzadt, lázas álomból.

Áldás!

Kép: Chani Nicholas

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.