Megtermékenyített anyag: a Bika hava – 2017.04.19.

Tegnap este, 23:28-kor a Nap a földies Bika jegyébe lépett az évkörön, az égbolton pedig a felfelé úszó Hal és a Kos átfedésében látható életadó csillagunk. A tüzes jellegű Nap belépése eme földies jelbe kitartást és állhatatosságot biztosít, a lassan, de biztosan elv jut érvényesülésre. Terveid megvalósításakor, ha több út is rendelkezésedre áll, mindig a legreálisabbat célszerű kiválasztanod – még ha ez esetleg időigényesebb is, hiszen tudod: jó munkához idő kell!

A Bika fix jel, a stabilitásra törekvés elvét követi, így már nem érhetjük be fél-megoldásokkal. A Kos, azaz a tűz elem szakaszában teremtett dolgok most manifesztálhatóak a fizikai síkon is, mert a föld elem immár megtermékenyíthetővé vált! Az anyagba oltott Fény pedig az alkotás, a művészetek gyakorlásának is kedvez, azaz, ha művészi ambícióid vannak, esetleg ezzel foglalkozol, az energiák most a szokásosnál is erőteljesebbek ennek gyakorlására.

A Bika testi szinten a nyakat és a torkot jelképezi, a művészetek közül ideális lehet például az éneklés, de a formákkal való kreatív tevékenységek is kiválóan illenek e jelhez, mint pl. a szobrászkodás, az origami, de akár a főzés is válhat művészetté! Süss egy olyan sütit, amelyet még nem próbáltál, készíts egy finom salátát művészien elrendezett zöldségekből, lepd meg eddig szokatlan, finom falatokkal a családod, vagy akár magadat!

Áldás!

Kép: New Beginnigs Guatemala

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.