Megszentelt anyag: Merkúr a Bikában – 2019.05.06.

Hétfőn, este 20 óra 25 perckor a Merkúr belép a Bika jelbe. Az égbolton ekkor a felfelé úszó Hal csillagképben látható a Hírnök. A szellem biztonságát hozhatjuk le az anyag szintjére (Bika), mintegy megtermékenyítve azt a magasabb rendű szeretettel (Halak). A Merkúr, mint a Fény közvetítője segít abban, hogy az anyaggal való kapcsolat már ne csak a puszta birtoklásról szóljon, hanem annak megszenteléséről, feltöltéséről. A létrehozás, alkotás is meghatározóvá válik a Bika-Merkúr ideje alatt, ez pedig magában foglalja a művészeteket is, amelyek gyakorlására, az ezekben való szintlépésre is kiváló időszakot kapunk. Ha tanulsz valamilyen művészeti dolgot, most történhet meg az áttörés, ugyanis a Merkúr jegyváltásakor a Kos csillagkép erőterét is érinti, annak fejéhez közelít.

 

 

Művészeti ambícióidon áldás van, de pénzügyeink rendbe tételére is megkapjuk a lehetőséget. Ne a felhalmozás legyen a cél, hanem az energia áramoltatása! Ha csak felhalmozunk, gyűjtögetünk, egy idő után megreked az energia-áramlás. Azonban ha folyamatosan áramoltatjuk ezt, a bőség megjelenik életünkben és stabillá válik. A Bikához testi értelemben a nyak és a torok tartozik, a Merkúr pedig a kommunikáció ősprincípiuma. Az őszinte gondolatok kimondása hatalmas energiákat mozgósít, ahogyan pl. az éneklés is, hiszen utóbbi nem más, mint egy magasabb szintű kommunikáció! Énekelj szívből, őszinte gondolataidat oszd meg másokkal és minden Téged foglalkoztató kérdésre megérkezik a válasz! Személyes szinten az Ikrek és a Szűz jelekben kezdődő házaid eseményeivel színesíti a Bika-házadat, a jelentéstartalmak összeolvadnak.

Az indiai rendszer szerint a Merkúr jegyváltása az Ashwini, Leszálló Holdcsomó-jellegű hádházat érinti. E terület az előző életekből hozott képességekkel áll kapcsolatban, ezek térhetnek vissza, és használnunk kell őket.

Áldás!

Kép: Astrologer Bill Attride.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük