Mars-Uránusz együttállás

13-án, azaz szerdán, reggel 6:55-kor pontosodik be a Mars és az Uránusz együttállása a Kos jel 29. fokán, az égbolton pedig a Felfelé Úszó Hal és a Cet csillagképek átfedésében láthatjuk a két égitestet. 

 

A Kos 29. foka a jelen belül már a Nyilas-szekció. A Nyilas az utolsó tüzes jel, ahol mindennek el kell égnie, ami nem szeretet és ami már nem szolgálja fejlődésünket. A Mars az erő, a cselekvés, az Uránusz a függetlenség és a magasabb szintű szellemiség. Ez a fényszög kiváló segítséget nyújthat a függőségektől való megszabaduláshoz, a függőben lévő ügyeink elintézéséhez. Valami megváltozik. Valami egy magasabb szintre emelkedik. A személyes képletedben nézd meg a Kos 29. fokát. Melyik házad érintett? E területen különösen érvényes lesz a nyers erő és a magasabb szellemiség által vezérelt cselekvés energetikája. 

 

Figyeljünk a hirtelen, a semmiből feltűnő ötleteinkre és cselekedjünk, lépjük meg! Talán egy évek óta jelen lévő, megoldatlan dolog felszámolása van készülőben, amely hatalmas tehertől szabadít fel minket. 

 

Az indiai rendszerben ez az együttállás az Asvini, Sárkányfarok (~Ketu)- típusú holdházban jön létre; e terület rendkívül tüzes energiákkal rendelkezik, plusz löketet adva a fentielhez. A múlttal leszámolás és az előre tekintés most kollektív feladat. Fontos, hogy ne egy bizonyos értékrend, elv ellen küzdjünk, hanem valami mellett. Ahogyan Kalkuttai Teréz Anya is mondta: „Háborúellenes tüntetésre ne hívjatok, ha majd a békéért tüntettek, akkor szóljatok!”

 

​Áldás!

 

Képek: Astrology King (1), Pinterest (2)​

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.